Žemaitijoje siautėję įmonių apiplėšimai neaplenkė ir Alytaus bendrovės

Žemaitijoje prieš savaitę siautėję įmonių apiplėšimai neaplenkė ir Alytaus bendrovės. Savaitgalį plėšikai pasidarbavo ir didelių nuostolių padarė Alytaus buitinės chemijos produktų gamintojai „Koslita“. Vagys išplėšė įmonės seifą, pasisavino jame buvusius pinigus. Be finansinių nuostolių įmonė patyrė ir daugiau žalos.

Įmonės komercijos ir tiekimo vadovas Jonas Ragelis apie įvykį portalui „Dzūkijos veidas“ patvirtino. Teigė, kad pirmadienį sugrįžus į darbus, buvo rastos išplėštos patalpos. Nuostoliai kol kas skaičiuojami. Daugiau informacijos teikti atsisakė dėl vykdomo ikiteisminio tyrimo proceso bei pridūrė nenorintis viešinti apie įmonę ištikusią nelaimę.

Nepatvirtintais duomenimis, plėšikai savaitgalį į įmonės patalpas įsibrovė per stoglangį. Suveikus signalizacijai, atvyko apsaugos komanda, tačiau nebuvo pastebėta nieko įtartino.  Pirmadienį sugrįžus į darbus, buvo pastebėtos išplėštos patalpos ir seifas, o jame pasigesta apie kelių dešimčių tūkstančių eurų. Taip pat buvo sugadinta kompiuterinė technika, išimti kietieji diskai ir pasisavinti juose sukaupti įmonės duomenys.

Alytaus policijos atstovė Kristina Janulevičienė portalo „Dzūkijos veidas“ turimų duomenų nepatvirtino, nes vyksta ikiteisminis tyrimas.

Įvykių suvestinėje pateikiama, kad apiplėšimą rugsėjo 30 d. apie 6 val. 55 min. pastebėjo įmonės darbuotoja (g. 1971 m.). Ji, atvykusi į įmonės tarnybines patalpas, pamatė, kad yra išlaužtos vieno cecho durys, išplėštas seifas ir išmėtyti kabinete esantys įvairūs daiktai. Nuostolis tikslinamas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *