Alytiškės ir ispano meilės istorija į Alytų atvežė padelį

Išskirtinė alytiškės Kristinos ir ispano Enrique meilės istorija priverčia žavėtis ne tik jų santykiais, bet ir verslo gyslele. Jie prieš daugiau nei metus Alytuje atidarė padelio klubą, kuriame ne tik sportuojama, bet ir labai dažnai vyksta įvairūs turnyrai.

Grožio sritis leidžia gyventi nevaržomai

Kristina baigusi mokyklą, savo buvusio vyro šeimos paskatinta įstojo į teisę, kur baigė bakalauro ir magistro studijas. Tačiau taip niekad ir nedirbo teisininke. Po studijų sugrįžo į Alytų ir penkerius metus dirbo kaip karininkė, būrio viršininkė – pataisos namuose. Kaip pati sako, tai buvo baisiausias jos darbas gyvenime, dėl ten buvusios atmosferos. Ji jautė, kad tai visiškai ne jos sritis.

Vėliau išvykusi į Škotiją socialiniuose tinkluose pamatė „Microblading“ procedūrų kursus ir nusprendė juose sudalyvauti, nors nežinojo kas tai yra.

Kristina pripažįsta, kad grožio procedūros jai patiko nuo mažens. „Dar būdama maža pusseserei nukirpau kirpčiukus, aišku per trumpai. Šiai dienai esu jau baigusi apie 100 kursų visame pasaulyje susijusių su microblading, permanentu, skalpo mikropigmentacija, injekcijomis ir tai dar ne pabaiga“.

Uždirbdama daug pinigų ji leido sau investuoti į savo kvalifikacijos kėlimą. Ir kaip pati sako jai tai ne darbas, o hobis leidžiantis gyventi nevaržomai, negalvojant apie finansus.

Daug patirties turinti Kristina iš Škotijos persikėlė gyventi į Gran Kanariją, o vėliau ir į Barseloną, kur dirbo prabangioje klinikoje. „Mokėjau už vietos nuomą, už namus pirmoje linijoje prie jūros. Barselona yra gan nepigus miestas, tad reikėjo ir uždirbti, kad gerai gyventi. Pati save išsilaikiau, buvau nepriklausoma, ten pragyvenau apie tris metus, kol Enrique nesugalvojo manęs parvežti į Lietuvą. Sugrįžus nusprendžiau studijuoti psichologiją, į kurios kelią mane atvedė prieš tai buvę toksiški santykiai. Supratau, kad noriu padėti ne tik sau, bet ir kitiems“.

 Pažintis įvyko pažinčių programėlėje

„Abu gyvenome Barselonoje ir tuo metu buvome prisiregistravę pažinčių svetainėse. Dėmesio man ten netrūko, tačiau daugeliui aš tiesiog neatrašydavau, bet vieną dieną man parašė jis. Tuomet aš stabtelėjau prie jo nuotraukos, kurioje man akį patraukė špicų veislės šuniukas, nes tokį patį pati buvau turėjus. Pajuokavau, kad gal šis šuo dukros ar žmonės, bet jis pripažino kad jo. Pabendravus jis pakvietė mane į pasimatymą, o aš paprašiau kad jame dalyvautų ir šuo. Pasimatymo dieną atvažiuoja elegantiškas vyras, su šuniuku ir prabangiu automobiliu. Važiuojant į restoraną šuniukas man apvemia suknelę. Pasijuokėme ir taip pradėjome jau du metus trunkančią draugystę“,- apie pirmąją pažintį kalba Kristina.

Paklausus kokios Enrique savybės sužavėjo lietuvės širdį, ji pripažįsta, kad labiausiai jai patiko jo vyriškumas, rūpestingumas, užsispyrimas, protingumas, elegantiškumas, sėkmė versle. Jis stiprus vyras iš kurio ji pati mokosi ir tobulėja. O jam patiko, kad ji ne tik graži, bet ir protinga, savarankiška, nepriklausoma. Pirmą kartą jis sutiko tokią moterį kuri atvažiavus į svetimą šalį taip gerai uždirba ir pati save išsilaiko.

Tarpusavyje bendraujantys angliškai pažinties pradžioje turėjo ir nemažai nesusipratimų, kuomet tam tikri pajuokavimai buvo suprantami skirtingai, dabar jau jų pasitaiko, bet mažiau.

„Enrique už mane 20 metų vyresnis, daugeliui amžius kliūna, nors Barselonoje tas yra normalu kai vyras vyresnis, o moteris jaunesnė. Dar pamenu kai mano pusseserė susirado vyresni vyrą ir aš labai stebėjausi jos pasirinkimu, o dabar gyvenimas sudėliojo taip man. Tačiau aš tuo labai džiaugiuosi. Jo mentalitetas kitoks, jis jaunatviško mąstymo. Kai kur aš esu senoviškesnių pažiūrų nei jis“,- apie tai kad amžius nėra svarbus pasakoja ji.

Beveik po metų draugystės įvyko jų sužadėtuvės

Sužadėtuvės vyko tame pačiame restorane, kur buvo jų pirmasis pasimatymas.

„Barmenas atnešė man krepšelį ir pamačiau juvelyrinės parduotuvės pavadinimą. Tuomet supratau, kad kažkas bus ir pradėjo rankos drebėti, o Enrique pradėjo filmuoti. Atidarius pamačiau, kad žiedas. Jam paklausus ar būsi mano žmona, aš jam sakau, kad ar čia tikrai taip greitai?“,- prisimindama užplūdusias emocijas kalba Kristina.

Jų vestuvės įvyks jau kitą penktadienį. Būsimi jaunavedžiai planuoja kuklias vestuves šeimos rate, o šeštadienį 17 val. PADEL 7 klube vyks padelio vakarėlis į kurį kviečiami visi norintys pakelti šampano taurę už jų laimę. Povestuvinė kelionė numatyta Dubajuje ir Maldyvuose.

Sugrįžę į Lietuvą atidarė padelio klubą

Nors didžiuosiuose miestuose padelis jau skynėsi kelią žinomumo link, tačiau Alytuje to dar nebuvo, tad Enrique sugalvojo čia jį atidaryti. Užtruko laiko kol buvo surasto patalpos, atvežta įranga ir kiti procesai. Dabar šis klubas turi vis didesnę paklausą nors jo įkūrėjai tikėjosi ir didesnės sėkmės.

„Neseniai šventėme pirmąjį gimtadienį. Tikslas buvo didesnis ir norėtųsi geriau, nes Enrique lygino su savo mentalitetu Ispanijoje. Ten atsirado padelis panašaus didžio mieste kaip Alytus ir tuomet išpopuliarėjo labai greitai. Čia po truputį populiarėja, vis nauji žmonės prisijungia. Jis stebisi kad vyrai tobulėja labai greitai, o moterys sunkiau. Kad šis verslas vystųsi mums reikia daug pastangų ir daug reklamos“,- teigia ji.

Gyvenimas ispanui čia ramesnis, tačiau žmonės „šalti kaip oras“

 Enrique teigimu, čia ramu, saugu, nes Barselona nėra saugus miestas. Gerai, kad yra nemokamas automobilių stovėjimas. Tačiau jam nepatinka blogi keliai, nes jam reikia didelių autostradų, autobanų, kur galėtų pajausti malonumą važiuojant su savo automobiliu. Jam nesuprantama, kad lygioje žemėje sunkiau vystoma kelių infrastruktūra nei kalnuose. Taip pat nepatinka kad čia žmonės yra „šalti kaip oras“, nes ispanai daug šiltesni, labiau bendraujantys.

Enrique turi du vaikus tad jie čia laikas nuo laiko taip pat apsilanko ir teigia, kad jiems čia patinka.

Veiklos netrūksta

Kristina prižįsta, kad veiklos turi užtektinai, ne tik dirba su grožio procedūromis tiek Alytuje tiek Ispanijoje, veda mokymus, daro injekcijas su gydytojo priežiūra, studijuoja slaugą ir psichologiją, keliauja, sportuoja, bet ir yra aktyvi socialiniuose tinkluose vien dėl padelio, į kuriuos įsitraukti ir rodyti ne tik žaidimą, bet ir gyvenimą buvo nelengva.

Enrique nuo mažens buvo aktyvus, jis nuo vaikystės laiką leisdavo kalnuose su tėvais, kur slidinėdavo, vėliau tapo treneriu ir daug metų mokė kitus, daug keliavo po įvairias pasaulio valstybes, turėjo savo farmacijos kampaniją, daug sportavo ir žaidė padelį daugiau nei 12 metų, kurį atvykęs čia į Lietuvą ir panorėjo atidaryti Alytuje, nors daugelis žiūrėjo į kaip labai keistą idėją.

Ilgi pokalbiai yra būtina dienos dalis

„Mes itin retai žiūrime filmus kartu, tačiau mėgstame teniso varžybas pažiūrėti. Vakarieniaudami visada turime skirti laiko ilgam pokalbiui, nes jam patinka kalbėti apie dienos įvykius ir ateities planus“,- kalba ji.

Jie pripažįsta, kad yra geriausi draugai vienas kitam.

Ateityje turi daug planų

„Esame verslūs, tad idėjų mums nestinga. Planuojame atidaryti padelio klubus ir kituose miestuose. Taip pat mėgstame keliauti, jau du kartus buvome Kolumbijoje. Enrique jau prieš koronavirusą planavo ten persikelti gyventi, tačiau situacija pasaulyje pasikeitė ir jis liko Barselonoje, kur vėliau mes ir susipažinome. Kolumbijoje visada šilta, žmonės labai malonūs ir paslaugūs, skanus maistas. Ateityje planuojame važiuoti ten gyventi“,- pasakoja ji.

Meilės dienos proga būsimi jaunavedžiai linki būti laimingiems, puoselėti santykius, neapsileisti ir kurstyti ugnelę, bei svajoti nes svajonės pildosi.

Kristinos ir Enrique vestuvės vyks vasario 23 d. 15 val. Alytaus santuokų salėje. Jie mielai lauks norinčių juos pasveikinti.

7 komentarai apie “Alytiškės ir ispano meilės istorija į Alytų atvežė padelį

  1. Merga tai graži ir geros figūros bet vyras tai senas ir negražus.
    Gaila kad gražios mergos išteka už tokių bezdalų

  2. Alytaus santuokų salėje? Šiandien gali sutuokti ir malonesneje aplinkoje, o dar turint pinigų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *