Alytaus regiono atliekų tvarkymo centre – klausiančiųjų antplūdis: prašoma turėti kantrybės

Šimtai, o gal ir tūkstančiai, telefono skambučių per dieną ir nesibaigianti gyva žmonių eilė. Taip pastaruoju metu atrodo Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro (ARATC) Rinkliavų administravimo padalinio specialistų darbo diena.

„Atsiliepti į visus skambučius, kiek jų sulaukiama, yra neįmanoma, nors specialistai atsiliepinėja nuolat, be perstojo. Todėl labai prašome gyventojus, turinčius klausimų dėl gautų mokėjimo pranešimų, norinčius patikslinti informaciją ir kitais klausimais rašyti elektroninius laiškus info@alytausratc.lt ir turėti kantrybės – į visus gautus laiškus bus atsakyta“, – sako ARATC atstovai.

Pasak jų, šiais metais, daugeliui savivaldybių pakeitus vietinės rinkliavos nuostatus, gyventojams kyla itin daug klausimų ir į visus juos bus atsakyta bei paaiškinta, kodėl paskaičiuota būtent tokio dydžio rinkliava.

Susipažinti su rinkliavų nuostatais galima https://www.aratc.lt/teises-aktai-dokumentai-vietine…/

ARATC tikisi supratimo, geranoriškumo ir kultūringo bendravimo.

13 komentarų apie “Alytaus regiono atliekų tvarkymo centre – klausiančiųjų antplūdis: prašoma turėti kantrybės

  1. Neprašinėkit, bet dirbkit visą parą atsižvelgdami į savo darbo užmokestį ir darbo sąlygas. Pakankamai ilgas atostogas turėjot, laikas sužinoti kas yra darbas.

    1. Mažiau dejuoti. Atidirbti už tokias algas. Žmogui paskutinius marškinius plėšia. Tiksliau kxxxxt ir vardo neklausiat

  2. Norėtųsi jų paaiškinimo, kodėl abiejose eilutėse nurodytas tas pats konteinerio numeris ir talpa, bet kainos skirtingos. Ir iš kur paimti ištuštinimo kiekiai ?

  3. Užtat už gerą darbą Reipui skirta Valdo Adamkaus premija . Galėtų paskelbti viešai atsakymus į pagrindinius klausimus, kurie manau visų gyventojų panašūs.

    1. Vienas žmogus gyvena keliuose asmenyse, nes vienu metu šiukšlina keliose vietose. Įstatymai, sakyčiau, durnių, bet ne savanaudžių, plėšikų.

    1. Parėjo šiukšlių mokestis už sodą kosmosas suma žymiai didesnė už buto mokestį nors ten nuvažiuoju tik vasarą ir savaitgaly tai kur logika kur sveikas protas

  4. Cia tikrai kosmosas , atejo siu metu saskaita , 68€ nors sodyboj niekas negyvena , atvaziuojam tik vasasa ,iskur tokios kainos 🤔🤔🤔🤔

  5. Alytus, Tvirtovės 11 B garažui 18 kv.m kaina pernai buvo 11 eur metinis mokestis. Šiais metais 33 eur. Kodėl?
    Šiuose garažuose nėra nei konteinerių, nei šiukšledėžių.
    Kodėl tokia kaina 2024 metų?

    1. Kad žmogus trijuose asmenyse gali būti. tai nežinau kaip pavadinti. Vagys aferistai ir ne kitaip. Kaip gali žmogus trijose vietose vienu metu šiukšlinti. Niekaip. Kaip šitaip vogti akivaizdžiai.

  6. Taigi dėl to, kad tylit, nedalyvaujat visuomeninese akcijose, kai keliami kiti klausimai. Ologarhai puikiai mato, kad gali tokią liaudį maustyt ir apgaudinet.

  7. Kas metai vis prirašo, kad buvo perteklinis šiukšlių išvežimas – konteinerio pakėlimas. Kažkokie marazmai – šiais metais specialiai 2 kartus neištraukėme konteinerio į išvežimo vietą – vis tiek vienu pakėlimu per daug. Bloga nuo šūdo malimo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *