Alytaus miesto tarybą palieka Saulius Bitinas

Alytaus miesto tarybos laukia pokyčiai. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) sąraše esantis nepartinis Saulius Bitinas pareiškė paliekantis tarybos nario postą. Pasiteiravus, kas atsitiko, kad į rinkimus ėjęs su didelėmis ambicijomis būti išrinktu miesto meru galiausiai politikas ryžosi palikti tarybą, S. Bitinas buvo atviras: „Pradėjo braškėti mano šeima, o dirbti sąžiningai ir aukoti ją man buvo per sunku“

Politikas teigė, kad būti išrinktu meru reiškia dirbti pagrindinį darbą, o būti tarybos nariu reiškia darbą šalia pagrindinio darbo. „Norint dirbti sąžiningai ir tvarkingai, reikia skirti labai daug laiko. Nenoriu tik ateiti į tarybos posėdį ir prabalsuoti, dirbti imituojant darbą. Susiklostė nepalankios aplinkybės šeimoje. Joje šiuo metu tvyro didelė įtampa, žmona turi prižiūrėti beveik 90-ties metų ligotą mamą. Šeima pradėjo braškėti, su žmona mažai matomės“, – kalbėjo S. Bitinas.

Pastaruoju metu politikas gyveno Alytuje, o jo žmona būdavo tiek Dzūkijos sostinėje, tiek Kaune. Tai antroji politiko santuoka.

Pasiteiravus, kokie tolesni S. Bitino karjeros planai, jis patikino, kad karjera politikoje tuo ir baigiasi, o versle jis liks ir toliau – dirbs Alytuje veikiančioje įmonėje „Sofa Brands“ direktoriumi ir lieka valdybos nariu.

Tarybos nario mandatas pagal sąrašą turėtų atitekti Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktoriaus pavaduotojui Dmitrijui Kačiurinui. Susisiekus su juo, nepartinis LVŽS sąraše esantis kandidatas teigė neturintis jokių oficialių žinių apie S. Bitino pasitraukimą, todėl ir spręsti, ar sutiks keisti jį poste, dar anksti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *