Keliaujantiems po Alytų – meilės istorijų tako mobilioji programėlė

Alytus gali didžiuotis parkais, ežero pakrantėmis, Nemuno krantais, romantiška atmosfera spinduliuojančiomis vaizdingomis apylinkėmis bei įdomia istorija. Alytiškiai ir miesto svečiai mėgsta laisvalaikį leisti gamtoje, vaikščiodami įvairiais miesto takais, kurių ilgis siekia apie 30 kilometrų.

Kad pasivaikščiojimas būtų įdomesnis ir informatyvesnis, Alytaus miesto savivaldybė kartu su #walk15 sukūrė meilės istorijų taką. Vaikščiodami juo galėsite ne tik grožėtis gražiausiomis Alytaus vietovėmis, daugiau sužinoti apie skirtingus take sutinkamus objektus („Alytus-Myliu“ roželių širdelę, meilės metrus, piliakalnį, Senamiesčio skverą, buvusį kino teatrą „Taika“ ir kitus), bet ir pajausti romantiškas meilės akimirkas.

Trasą sudaro 8 800 žingsnių, t. y. 6,7 km. Kiekvienas trasos objektas turi savo aprašymą lietuvių ir anglų kalbomis, tad laisvai keliauti šiuo maršrutu galės ir svečiai iš užsienio. Tikėtina, kad kiekvienas, įveikęs šio maršruto trasą, dar labiau pamils Alytų.

#walk15 yra nemokama mobilioji programėlė, ją įsidiegę savo telefone, galėsite kaupti žingsnius ir už tam tikrą sukauptą jų kiekį iškeisti juos į nuolaidas daiktams ar paslaugoms.

Šiuo metu programėlėje galima rasti per 50 skirtingų ėjimo maršrutų visoje Lietuvoje. Taip pat galima registruotis į įvairius iššūkius ir eiti, pvz., už savo miestą, mokyklą ar kt.

Plačiau https://walk15.lt/

AMS Komunikacijos skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *