Bemielės tešlos bandelės su žiediniu kopūstu ir kietuoju sūriu

Reikės:

  • poros lapelių bemielės sluoksniuotos tešlos,
  • 1 stikl. smulkiai pjaustyto žiedinio kopūsto,
  • 25 g kietojo sūrio,
  • 1 valg. š. majonezo,
  • 2 kiaušinių,
  • kario,
  • druskos,
  • pipirų,
  • kelių vyšninių pomidorų,
  • agurko,
  • 200 g vytinto kumpio,
  • šviežių krapų.

Žiedinius kopūstus sumaišykite su tarkuotu kietuoju sūriu, majonezu ir vieno kiaušinio plakiniu. Masę pagardinkite kariu, druska, pipirais ir dar kartą viską gerai išmaišykite.

Tešlos lapelius supjaustykite kvadratais. Kiekviename jų lengvai įpjaukite po rėmelį, nutolusį nuo krašto apie 0,5 cm, patepkite jį kiaušinio plakiniu. Į rėmelio vidurį įdėkite po šaukštą paruoštos masės.

Bandeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Patiekite su vyšniniais pomidorais, agurku, vytintu kumpiu ir šviežiais krapais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *