Alytaus sveikuoliai apsilankė filmo, kuriame patys vaidino, premjeroje

Nuo kaustančio minus 24 laipsnių šaltuko filmavimo metu iki plius 25 karščio filmo premjeros metu. Tokį kontrastą teko patirti Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ entuziastams, nusifilmavusiems naujame lietuviškame filme „Robertėlis“.

Vieną itin šaltą žiemos dieną filmavimai vyko Trakuose, ant užšalusio Galvės ežero. Režisieriaus Andriaus Žiurausko kvietimu sveikuoliai filmavosi keturiose filmo scenose, viena jų – maudynės lediniame vandenyje, kurių metu pagrindinis filmo herojus Robertėlis savo širdies draugės įstumiamas į šaltą vandens eketę.

Aktorius Nerijus Gadiliauskas, vaidinęs Robertėlį, ne iš karto sutiko su režisieriaus sumanymu atsidurti lediniame vandenyje, bet iškart po filmavimo pajuokavo, kad nuo šiol ir jis norėtų prisijungti prie Alytaus sveikuolių ir dažniau išsimaudyti eketėje. „Labai jau greitai mane išstūmėte iš vandens, aš visai dar ten norėjau pabūti“, – po šaltų maudynių gerų emocijų apimtas, tikino pagrindinis filmo herojus.

Nuo rugpjūčio 3 dienos visose Lietuvos kino teatruose startavusi filmo premjera jau sulaukė daug gerbėjų. Išvakarėse alytiškiai buvo pakviesti ir į šventinį filmo premjeros vakarą, subūrusį šimtus svečių, tarp kurių buvo galima išvysti ir daugybę filme suvaidinusių aktorių, pramogų pasaulio veikėjų ir kitų žinomų žmonių.

Naujasis filmas pasakoja apie televizijos žiūrovams puikiai pažįstamo personažo Robertėlio gyvenimą ir netikėtą bei kiek „išprotėjusią“ meilę.

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas” informacija

Z. Šilinsko nuotraukos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *