Trečiojo amžiaus universiteto lankytojos mokėsi fotografijos paslapčių

Kursų dalyvės drąsiai nėrė į nuotraukų redagavimo subtilybes

Grupė Alytaus trečiojo amžiaus universiteto lankytojų mokėsi fotografijos paslapčių. Fotografinė technika ir mobiliografija, jos praktinio taikymo galimybės, fotografijos žanrai ir dar daugiau, keletą mėnesių trukusiuose fotografijos kursuose, kuriuos vedė Dzūkų krašto menų inkubatoriaus „Menų pirtis“ rezidentai Jūratė Marčiulaitienė ir Darius Minsevičius, prabėgo labai turiningai.

Dešimtmetį gyvuojančio Alytaus trečiojo amžiaus universiteto lankytojai fotografijos kursuose dalyvavo pirmą, bet tikrai ne paskutinįjį kartą. Norėjome išmokti naujų dalykų, gyvybiškai reikalingų šiuolaikinei komunikacijai, kad galėtume tinkamai bendrauti tiek su jaunais žmonėmis tiek ir vieni su kitais, išnaudodami visas turimas galimybes: išmaniuosius mobiliuosius telefonus, fotoaparatus ir socialinius tinklus.

Kursų metu ne tik sužinojome daug naujų dalykų, išmokome pozavimo meno, nuotraukų redagavimo pagrindų, bet ir patyrėme labai didelį emocinį pasitenkinimą, mums viskas buvo labai įdomu, nauja ir viskas džiugino. Be fotografijos žinių, įgijome ir pasitikėjimo savimi, kuomet kursų vadovai suorganizavo kūrybinę fotosesiją, kurios metu teko ne tik fotografuoti, bet ir būti modeliais. Puiki aplinka, kokybiška įranga ir lektorių profesionalumas suteikė impulso toliau siekti žinių ir gebėjimų fotografijos srityje.

Visų fotografijos kursų dalyvių vardu nuoširdžiai dėkojame Jūratei Marčiulaitienei ir Dariui Minsevičiui už suteiktas žinias ir ypač mus pradžiuginusius nuotaikingus kursų baigimo pažymėjimus, kuriuose nurodoma, kad tinkame dirbti modeliais ir galime fotografuoti. Jau turime planų kitais mokslo metais tęsti fotografijos mokymus, pritraukiant vis gausesnes dalyvių gretas.

Alytaus trečiojo amžiaus universiteto direktorė Janina Ingelevičienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *