Valstybės dienos proga Alytuje Rotušės aikštėje bus dalijami atvirukai su Lietuvos vaizdais

Liepos 6 – ąją jungiamės prie visos Lietuvos, Alytaus Rotušės aikštėje bei ant Alytaus piliakalnio giedodami Tautišką Giesmę. Šis išties išskirtinis veiksmas sujungia visus pasaulio lietuvius, nes būtent piliakalniai yra labai tvirtas vienybės simbolis. Vienybės ir didelio, drauge atlikto darbo, kuomet jie buvo supilti dideli ir tokie tvirti, kad galėjo ne vieną pilį išlaikyti. Lygiai taip vieningai, kaip mūsų tauta būrėsi ir tikėjo mūsų šalies laisve ir nepriklausomybe. Nuo 100 nuostabių Lietuvos piliakalnių visi kartu kviečiami keliauti į Atkurtos Lietuvos Šimtmetį.

Alytaus savivaldybė taip pat jungiasi prie Atkurtos Lietuvos Šimtmečio kampanijos “Ačiū”. Ši akcija skatina dėkoti visiems prisidėjusiems mūsų ir Lietuvos kelyje į sėkmę.
Liepos 6-os dienos renginių metu bus dalijamos atvirutės, į kurias žmonės kviečiami rašyti padėkas. Atvirukų siuntimu adresatams į visą pasaulį pasirūpins renginio organizatoriai.
Prie kampanijos “Ačiū” prisijungė tokie žmonės kaip: Rita Miliutė, Arnoldas Pranckevičius, Agnė Grigaliūnienė, Gabrielius Liaudanskas – Svaras, Ieva Krivickaitė, Petras Auštrevičius, Edmundas Jakilaitis, Monika Linkytė, Benediktas Vanagas, Andrius Mamontovas, Erika Jennings, Viktoras Diawara ir kiti.

Maloniai kviečiame atvykti į Liepos 6-osios, Valstybės dienos renginius, juose užrašyti ir išsiųsti čia dalijamus atvirukus.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *