Alytaus r. meno ir sporto mokykla organizavo sporto žaidynes „Olimpiečiai tarp mūsų 2017“

2017 m. gegužės 31 dieną keturiasdešimt jaunųjų futbolininkų, trisdešimt dziudistų ir keturiasdešimt du bėgikai iš Alytaus miesto, Miroslavo, Pivašiūnų, Simno, Krokialaukio ir Daugų miestelių  dalyvavo Alytaus r. meno ir sporto mokyklos pirmą kartą surengtose sporto žaidynėse „Olimpiečiai tarp mūsų 2017“.

 

Žaidynių atidarymo metu mokyklos direktorė Dovilė Jaciūnienė pasveikino gausų būrį sportininkų ir palinkėjo garbingos kovos, saugių varžybų. Mokyklos muzikos skyriaus mokiniai ir mokytojai pasveikino dalyvius muzikiniu kūriniu.

Futbolo varžybose pirmąją vietą laimėjo pirmoji Alytaus r. meno ir sporto mokyklos komanda, antrąją – „Spartukai“ iš Alytaus, trečiąją – Pivašiūnų skyriaus futbolininkai.

Dziudo sportininkai žaidynių dalyviams ir žiūrovams atliko parodomąją treniruotę ir varžėsi bendro fizinio pasiruošimo (šuolis į tolį iš vietos, atsilenkimai per 30 sek. ir šuoliukai su šokdyne per 1 min.) varžybose. Geriausiai sekėsi Raimondai Mažeikaitei, antra liko Ina Miliauskaitė, trečiąją vietą iškovojo Tautvydas Gudaitis.

Gausus būrys sportininkų susirinko išbandyti jėgas 4 km bėgime „Aplink Daugus“ .

Bėgikų entuziazmo nenumalšino net gamtos išdaigos – smarkus lietus tik truputį pakoregavo starto laiką. Greičiausiai trasą įveikė buvęs mokyklos mokinys (futbolininkas) Lukas Tarasevičius, kuris šiuo metu aktyviai sportuoja ir dalyvauja šalies bėgimo varžybose. Antras finišavo Lukas Jurčiukonis iš Miroslavo, trečias – Artūras Babravičius iš Pivašiūnų. Merginų tarpe dvi sportininkės Ligita ir Erika Simanavičiūtės iš Miroslavo finišą kirto kartu ir tik po teisėjų pasitarimo pirmoji vieta atiteko Ligitai, trečia atbėgo Reda Kerevičiūtė iš Pivašiūnų.

Pasibaigus varžyboms dalyviai pasivaišino kibinais ir sultimis, nugalėtojams ir prizininkams įteikti medaliai ir taurės, dalyviams – atminimo medaliai.

Dėkojame Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokytojui metodininkui Sigitui Junevičiui už sporto šventės organizavimą ir visiems mokyklos mokytojams už geranorišką pagalbą talkinant renginio metu.

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *