“Antikvariniai Kašpirovskio dantys” kvies sugrįžti emigravusius alytiškius namo

Vietoje nenustygstantys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” ruošiasi kelionei į Alytų. Pirmojo naujo albumo „Problematika“ pristatymo turo koncertų bilietai kasose “tirpsta”

Ateinantį penktadienį, balandžio 28 dieną Alytaus kultūros ir komunikacijos centre vyksiantis albumo pristatymo koncertas susidės iš dviejų dalių. Jų metu bus įgyvendinamos smagiausios muzikinės–teatrinės idėjos, o ištikimi grupės gerbėjai išgirs jau pamėgtas grupės „vizitines korteles“ – dainas „Į Venesuelą“, „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Joga – jėga“ bei naujo albumo „perliukus“ – „Indai“, „Žilvitis“, “Oi tu, Stasy, Stasy, tu sugrįžki į Alytų!”.

Su indų plovimo problematika šiemet susidūrę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šiandien šaukiasi Stasio – pristato naują dainą „Oi tu, Stasy, Stasy, tu sugrįžki į Alytų!“ iš naujojo grupės albumo „Problematika“. Muzikantų teigimu, bičiulio Stasio įkvėptos dainos tekstas yra senesnis net už grupės pavadinimą. „Stasys, kaip ir daugelis tuo metu, išvyko dirbti į Airiją ir Vilniuje bei Alytuje paliko krūvą laukiančių draugų. Labai jo ilgėjomės, todėl ir sukūrėme dainą“, – prisimena grupės vokalistas Martynas Enčius. Jam antrina ir būgnininkas Karolis Steponavičius, kurio įsitikinimu ši daina – kaip tik tokia, kokios reikia, kad visi Stasiai, išsibarstę po pasaulį, grįžtų į gimtinę, į Alytų.

Dar prieš pradėdami dvylika dainų „užtaisyto“ albumo „Problematika“ pristatymo turą, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ įspėjo, jog nors pasirodymai Lietuvos miestuose dėl renginio vietos, sezono gali skirtis, tačiau visus juos sies grupės energija, atiduodama žiūrovams koncertų metu.

Palikti savo problemas namie ir smagiai pašėlti kviečia „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ balandžio 28 dieną – Alytaus kultūros ir komunikacijos centre.

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Oi tu, Stasy, Stasy, tu sugrįžki į Alytų!

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *