Alytaus sporto rūmuose – nauja valdymo programa

Jau nuo naujų mokslo metų į Alytaus sporto ir rekreacijos centro (ASRC) užsiėmimus savo vaikus leidžiantys tėvai turės galimybę aktyviau įsitraukti į ugdymo procesą. Šiam tikslui įstaiga įsigijo modernią sporto organizacijos valdymo programą.

„Tai treniruočių organizavimo, turinio planavimo, analizavimo įrankis. Tai labai palengvins sporto treniruočių vykdymą. Šia platforma galės naudotis ir vaikų tėvai, kurie realiu laiku galės matyti treniruotes, ataskaitas, lankomumus, varžybų kalendorius“, – pasakojo ASRC vadovas Tomas Stupuris.

Idėją įsigyti tokią programą jis puoselėjo maždaug dvejus metus, ieškojo IT specialistų, galinčių tai sukurti. Galiausiai paaiškėjo, kad Lietuvos futbolo federacija jau turi tokią sistemą. „Perėmėme kitų sporto organizacijų patirtį, tačiau ši programa dar ruošiama, tobulinama, pritaikoma kitoms sporto šakoms, su ja dirbti apmokomi treneriai, vyksta bandymai, o jau nuo ateinančių naujų mokslo metų ja naudoti galės ir tėvai“, – teigė T. Stupuris.

Tikimasi, kad naujoji programa padės veiksmingiau, patogiau ir greičiau planuoti treniruotės turinį, analizuoti varžybų rezultatus ir naudinga informacija dalintis su tėvais. Nebereikės pildyti daugybės popierinių ataskaitų ir kitų dokumentų, o tai leis pagerinti ir pačių sportininkų mokymą.

Programa įdiegta už ASRC lėšas, tačiau jų suma neatskleidžiama.

Vienas komentaras apie “Alytaus sporto rūmuose – nauja valdymo programa

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *