Jauniesiems „Mohikano“ kovotojams – Lietuvos čempionato auksas ir bronza

Savaitgalį Kėdainiuose vykęs vaikų Lietuvos kykushin karatė čempionatas, kuriame dalyvavo maždaug septyni šimtai jaunųjų šalies sportininkų, buvo sėkmingas alytiškiams, klubo „Mohikanas“ atstovams. Matas Adomaitis jame iškovojo Lietuvos čempiono titulą, Vakaris Burakas, Edvardas Andrulis ir Kristupas Matulevičius pasipuošė bronzos medaliais.

„Turint bent vieną Lietuvos čempioną visada yra smagu grįžti, žinant, kad reikia įveikti ne vieną varžovą dėl šio titulo. Kaip treneris visada noriu geresnio rezultato, bet varžybomis esu patenkintas”, – savo ugdytinių pasiekimus komentavo klubo „Mohikanas“ vadovas ir treneris Laurynas Kasperavičius.

Anot jo, M. Adomaitis Lietuvos čempionu tapo užtikrintai laimėjęs visas kovas, V. Burakas vieningu teisėjo sprendimu laimėjo dvi kovas, tačiau trečioje turėjo pripažinti varžovo pergalę, E. Andruliui kovoti dėl aukštesnės vietos sutrukdė patirta trauma, o K. Matulevičius pritrūko patirties.

Puikiai pasirodę Lietuvos čempionate jaunieji „Mohikano“ kovotojai dabar ruošiasi vietiniam turnyrui Alytuje (gegužės 31 d. nuo 17.30 val. Senamiesčio pradinėje mokykloje), o birželio 24-29 dienomis juos pakvies kasmetinė klubo stovykla Dauguose, laukia egzaminas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *