Šalia „sparnuotos“ Alytaus miesto eglės lauks karšti gėrimai ir saldumynai

Gruodžio 1-ąją, belaukiant šventinių angelo sparnais pasidabinusios Alytaus miesto eglutės žiburių įžiebimo, susirinkusiems sušalti neleis karštos kavos ar arbatos puodelis, o mažuosius šventės dalyvius pradžiugins vafliai ir kiti gardumynai.

Kava, arbata, vafliais ir įvairiausiais saldumynais Rotušės aikštėje prekiaus prekybininkai. Čia taip pat bus galima įsigyti keramikos dirbinių, kalėdinių vainikų, žaislų.

Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyriaus vyriausiosios specialistės Rasos Abramavičiūtės, savivaldybė jau yra išdavusi 7 prekybos leidimus, sulaukta daugiau nei 10 prašymų leisti prekiauti Eglutės įžiebimo šventės metu.

Prekiauti įvairiais gardumynais, kava, arbata, šventinėmis dekoracijomis, suvenyrais ir kita šventine atributika Rotušės aikštėje bus galima visą gruodžio mėnesį, savaitgalio dienomis. Lankytojų neturėtų trūkti, nes čia vyks susitikimai su Kalėdų Seneliu.

Norintieji prekiauti turėtų Alytaus miesto savivaldybės priimamajame patiekti prašymą išduoti prekybos leidimą, kuris yra nemokamas. Be to, prekybininkams privalu turėti verslo liudijimus. Daugiau informacijos – Turto valdymo ir verslo skyriuje, tel. (8 315) 55 139 arba el. paštu rasa.abramaviciute@alytus.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *