Alytus tvarkosi: kelininkų technika – Sudvajų gatvėje, o kur po to?

Sudvajų g. Dzūkijosveidas.lt nuotr.

Šiuo metu vyksta intensyvūs Sudvajų gatvės bei Santaikos ir Ulonų gatvių (nuo sankryžos su Varėnos g. iki Ulonų g. sklypo pabaigos) rekonstrukcijos darbai, pradėtas remontuoti ir Kalniškės gatvės pėsčiųjų bei dviračių takas nuo Naujosios iki Kalniškės ir Ūdrijos gatvių žiedinės sankryžos.

Kaip portalą Dzūkijosveidas.lt informavo Alytaus miesto savivaldybės administracijos atstovai, jau yra pradėtos vykdyti Miklusėnų gatvės rekonstravimo (įrengiant automobilių stovėjimo vietas), Zaidų gatvės kapitalinio remonto ir Jurgiškių gatvės parkavimo aikštelės sutvarkymo darbų viešųjų pirkimų procedūros.

Taip pat rengiami žvyruotų – Užuovėjos, Audros, Gintaro, Kelmučių, Lakštingalų, Skalvos, Šaltinėlio gatvių – asfaltavimo techniniai projektai, baigiamas rengti ir Kauno gatvės (atkarpos nuo Tvirtovės g. iki A. Jonyno g.) rekonstravimo techninis projektas.

Tiesa, archeologiniai tyrinėjimai laikinai (iki balandžio 1 dienos) sustabdė Šilelio gatvės kapitalinio remonto darbus, o ESO kabelio perkėlimas kol kas neleidžia atlikti parkavimo aikštelės prie Vingio g. 27 namo įrengimo darbų. Taip pat, dėl papildomų darbų pirkimų ir oro sąlygų, teko sustabdyti pėsčiųjų ir dviračių tako nuo Ramybės gatvės iki Šlaito gatvės darbus.

Kada bus pradėta Lauko g. rekonstrukcija, kol nėra tiksliai aišku. Kaip informavo savivaldybės atstovai, šių metų rugpjūti dar tik planuojama pradėti rengti jos projektavimo darbus.

3 komentarai apie “Alytus tvarkosi: kelininkų technika – Sudvajų gatvėje, o kur po to?

  1. Įdomu ar sutvarkys įvažiavimą į kapus. Dabar jis apstatytas kelio ženklais. Siauras ir sakyčiau avarinės. Įvažiavimo negali prasilenkti dvi mašinos

    1. gatvės nesiaurina, bet jeigu susidaro įspūdis, kad gatvė siauresnė, tada daro gerą rekonstrukcija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *