Paaukok RADAROM – ateik į TEATRĄ nemokamai

Alytaus miesto teatras palaiko UKRAINĄ ir kviečia prisijungti prie akcijos RADAROM. Aukok – apsaugok už Ukrainos ir visos Europos laisvę kovojančius karius – ir ateik į Alytaus miesto teatro spektaklius, kuriuos kūrė ukrainiečiai, NEMOKAMAI.

Mūsų šalies žmonės jau beveik dvejus metus intensyviai palaiko karo alinamą Ukrainą. Artėjant antrosioms karo Ukrainoje metinėms, LRT kartu su Ukrainai paramą renkančiomis organizacijomis ir visuomenininkais kviečia susivienyti dar kartą ir prisijungti prie akcijos RADAROM!

Už akcijos metu surinktas lėšas bus perkami saugaus kario paketai. Paketą sudarys naktinio matymo monokuliaras, lazerinis taikiklis ir individualus antidronas. Vienas saugaus kario paketas kainuoja 7 500 Eur. Visą profesionalią įrangą pagamino Lietuvoje įsikūrusios įmonės „Brolis semiconductors“ ir „NT service“.

Prie šios RADAROM akcijos jungiasi ir Alytaus teatralai: „Mūsų teatro repertuare – net penki spektakliai, kuriuose sukūrė Ukrainos režisieriai, taip pat ir kompozitoriai, dailininkai. Su virpuliu širdyje teatre organizavome palaikymo akcijas, taip svarbias diskusijas, tačiau kaskart kirba mintis, jog galime daugiau, turime padaryti daugiau. Ką gali teatras? Gali! Kultūrinis frontas išties gyvas! Alytaus teatras jungiasi prie RADAROM – aukokite ir ateikite pas mus į teatrą nemokamai“, – kviečia teatro direktorė Inesa Pilvelytė.

Kviečiame paaukoti RADAROM (https://radarom.blue-yellow.lt/ arba skambinkite 1485 ir prisidėkite 5 eur) ir ateiti į teatrą NEMOKAMAI (su išrašu ar kt. įrodymu, jog paaukojote). Vietų kiekis ribotas: po 50 vietų šiuose ukrainiečių režisuotuose spektakliuose:

  • Vasario 15 d. 18 val. ukrainiečių režisieriaus Stas Zhyrkov spektaklis „REVIZORIUS“ – demokratinė komedija be liberalaus finalo. Spektaklio kūrybinėje komandoje taip pat Ukrainos kūrėjai: autorius Pavlo Arie, kompozitorius Bohdan Lysenko, šviesų dailininkė (šiuo metu dirbanti Alytaus miesto teatre) Natali Melnychuk, meno vadovė Ksenia Romashenko.
  • Vasario 23 d. 18 val. ukrainiečių režisierės Tamaros Trunovos spektaklis „Blogi keliai“ – dviejų veiksmų pranašiški sapnai. Spektaklio kūrybinėje komandoje taip pat Ukrainos kūrėjai: autorė Natalija Vorožbit, kompozitorius Bohdan Lysenko, šviesų dailininkė (šiuo metu dirbanti Alytaus miesto teatre) Natali Melnychuk, meno vadovė Ksenia Romashenko.

Aukokite RADAROM ir susitinkame Alytaus miesto teatre!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *