Ladies Go Alytuje ruošia adrenalino ir grožio fiestą, važiuos ir „Hipokritai“

Vasaros pabaiga Alytuje bus nuspalvinta ryškiomis spalvomis, nes ten rugpjūčio 26–27 dienomis vyks vienas galingiausių autosporto renginių regione – „Alytaus adrenalino“ festivalis, prie kurio šiemet prisijungė ir vairuojančių moterų judėjimas „Ladies Go“. Čia vyks  2-asis Nacionalinių Vairuojančių Moterų varžybų etapas „ORLEN Ladies Go“ orientacinis-pramoginis ralis.

Moteriško ralio organizatorė Raimonda Jagminaitė sako, jog staigmenų ruošia ne tik dalyvėms, bet ir žiūrovams. Vasaros paskutinį šeštadienį dalyvės startuos prie Alytaus sporto ir rekreacijos centro, o finišas planuojamas vienintelėje „ORLEN“ degalinėje. Nuo ten pradės judėti įspūdingas automobilių paradas Alytaus miesto gatvėmis.

Scenoje po apdovanojimų ceremonijos bus pristatyta elegantiškų ir sportinių „Ocdeco“ moteriškų kombinezonų ir „GIVEN“ papuošalų kolekcija. Modeliais taps tiek ralio dalyvės, tiek kitos aktyvios, ryškios moterys, kurioms nėra taikomi jokie kūno standartai ar amžiaus limitas. Šį pristatymą papuoš ir sparčiai populiarėjančių „Hipokritų“ pasirodymas. Šios grupės nariai – Antanas Jakimavičius, aktorius Edgaras Bechter ir klasikinės muzikos atlikėjas Dmitrijus Kudrin ne tik koncertuos, bet ir važiuos su ralio dalyvėmis įskaitoje „Ladies Go plius Žvaigždė/Lenktynininkas“. Šioje įskaitoje prieš metus dalyvavo ir Alytaus meras Nerijus Cesiulis, kuris išsitraukė “Pašėlusių močiučių“ ekipažą. Ar meras važiuos ir šiame ralyje organizatoriai neatskleidžia.

 

Nors šiame etape yra numatyta nemažai vairavimo rungčių, tačiau šis renginio formatas yra tinkamas visiems. Reikia tik standartinio automobilio ir komandos, kurioje vairuotoja turi būti moteris. Šio ralio išskirtinumas ir porų/šeimų įskaita, kur gali dalyvauti  vyrai bei vaikai. Pradedančiosioms dalyvėms – green įskaita, o labiau patyrusioms – pro.

„ORLEN Ladies Go“ orientacinis-pramoginis ralis pasižymi ne tik savo gražia aktyvių, veiklių moterų bendruomene, bet ir įspūdingu priziniu fondu, kuris jau pasiekė 5000 Eur, o pagrindinis prizas – 1000 Eur degalams.

Registracija dar vyksta internetiniame puslapyje www.ladiesgo.lt, o daugiau informacijos apie festivalį www.alytausadrenalinas.lt

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *