„Wolves“ ir „Labas GAS“ rungtynėse – galimybė pamatyti ENBL vicečempionų taurę

Trečiadienį į BC „Wolves“ rungtynes su Prienų „Labas GAS“ Alytaus arenoje atvykę krepšinio mėgėjai galės iš arti pamatyti Šiaurės Europos krepšinio lygos vicečempionų taurę, kurią miesto ekipa praėjusią savaitę iškovojo turnyro Finalo ketverto varžybose Lenkijoje.

Tai pirmasis miesto sporto istorijoje apdovanojimas, kurį Alytaus krepšinio komanda iškovojo europiniame turnyre.

Akistata su varžovais iš Prienų yra svarbi „Wolves“ komandai kovojant dėl aukštesnės vietos prieš atkrintamąsias „Betsafe-LKL“ varžybas. Trečioje turnyro lentelės vietoje šiuo metu įsitvirtinę alytiškiai, iki reguliaraus sezono pabaigos likus žaisti šešerias rungtynes, dar turi galimybių pakilti aukščiau. Pergalės sieks ir iš paskutiniosios vietos norintys pakilti „Labas GAS“ krepšininkai.

Visose keturiose tarpusavio rungtynėse šį sezoną pajėgesni buvo „Wolves“, laimėję po du sykius tiek čempionate, tiek KMT taurės grupės etape. Dar viena pergalė trečiadienį padidintų vilkų laimėtų mačų „Betsafe-LKL“ pirmenybėse iki penkių iš eilės.

Renginio Alytaus arenoje metu žiūrovų lauks ir kiti malonūs siurprizai. Pertraukos metu savo pasirodymą surengs populiarus jaunimo tarpe atlikėjas, ne kartą M.A.M.A. apdovanojimuose nominuotas reperis „Omerta“, už kelių dienų, penktadienį, koncertuosiantis Alytuje.

Taip pat, žiūrovus džiugins gatvės šokėjų Unės ir Valerijos pasirodymas. Unė yra Baltijos šalių šokių konkurso čempionė ir Grand Prix nugalėtoja, o Valerija – Lietuvos sportinių šokių čempionatų finalistė ir daugkartinė tarptautinių varžybų laimėtoja.

Tradicinio marškinėlių lietaus ir metimo nuo vidurio linijos žaidimų metu bus galima laimėti „Wolves“ ir klubo rėmėjų prizų.

Trečiadienio rungtynių su „Labas GAS“ pradžia – 18.30 val.

BC „Wolves“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *