Į „Dainavą“ grįžta Gustas Zabita

Po sezono pertraukos į DFK „Dainava“ gretas sugrįžo Gustas Zabita. Žaidėjas 2021 m. vilkėdamas „Dainavos“ marškinėlius debiutavo aukščiausioje Lietuvos futbolo lygoje. Praėjusį sezoną, Alytaus klubui iškritus į I lygą, G. Zabita nuomos pagrindais buvo išleistas į „FA Šiaulių“ komandą.

Klubo vadovas Rimas Kantaravičius džiaugėsi susigrąžintu dainaviečių auklėtiniu, kad jis praėjusį sezoną turėjo galimybę toliau semtis patirties žaisdamas A lygoje, o artėjantį sezoną vėl atstovaus gimtojo miesto komandą.

„Du sezonai praleisti A lygoje. Jaunas, bet jau su patirtimi. Smagu, kad tai mūsų komandos auklėtinis, vietinis žaidėjas“, – paprašytas trumpai apibūdinti savo auklėtinį sakė „Dainavos“ vyr. treneris Sergejus Kuznecovas.

Treneris pabrėžė, kad tai greitas žaidėjas, tad komandai pridės greičio, intensyvumo žaidime, kurio labai reikia puolant. S. Kuznecovas atkreipė dėmesį, kad tai situacijas skaitantis žaidėjas. Tuo tarpu gynyboje strategas tikisi, kad G. Zabita pridės patikimumo visai komanda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *