Dalius Sinkevičius: viešas kreipimasis į Alytaus tikruosius konservatorius – krikščionis

Dalius Sinkevičius.

Kokiems dievams meldžiasi konservatorių ir krikščionių svetimkūniai? Visai neseniai kunigas Ričardas Doveika apie tai, kur dingo Dievas, pasakė: „Dievas yra ten, kur mes jį padėjome, jis yra šiukšlyne…“ Taigi, kokiems dievams meldžiasi konservatorių ir krikščionių svetimkūniai, apgaudinėjantys ne tik rinkėjus, bet ir konservatorių bei krikščionių partijos narius? Vietoje Dievo, jie išpažįsta vienos lyties partnerystes? Vietoje patriotizmo – šlovina eurą? Vietoje idėjų – siekia „postų“ ir valdžios?

Alytaus konservatorių – krikščionių, arba dabar vadinamoje TS-LKD partijoje, žodžiais deklaruojamos ir po rinkimų veiksmais propaguojamos vertybės labai skiriasi.

Kreipiuosi į tuos Alytaus konservatorių – krikščionių partijos narius, kuriems konservatorių partijos deklaruojamos vertybės yra ir jų gyvenimo vertybės.

Gerbiami tikrieji konservatoriai – krikščionys, ar jums neskauda širdies matant, kaip jūsų partijos Alytaus skyriaus pirmininkas Povilas Labukas, verždamasis į Seimą, debatų metu kelia ranką už partnerystės institutą tarp tos pačios lyties asmenų?

 

Gerbiami tikrieji konservatoriai – krikščionys, ar jums negėda, kai konservatorių frakcijos vadovas Andrius Jučas, dar visai neseniai buvęs liberalas, dėl darbo vietos tapęs konservatoriumi,  su savo šeima „sukasi“ atliekų „biznyje“ ir semia pilnomis saujomis alytiškių lėšas?

Gerbiami tikrieji konservatoriai – krikščionys, ar jums ne koktu, kai jūsų atstovas Alytaus miesto savivaldybės taryboje Šarūnas Klėgeris (kurį laiką būdamas ir mero pavaduotoju) „suka“ maratonų biznius su „perbėgėlių į konservatorius“ kompanija – Alytaus pseudo sporto funkcionieriais?

 

Gerbiami tikrieji konservatoriai – krikščionys, ar jums ne šlykštu, kai jūsų Alytaus skyriaus partijos invazinė trijulė į rinkimų sąrašą šalia jūsų, tikrąsias konservatoriškas vertybes išpažįstančių konservatorių, sukišo perbėgėlių kompaniją, kuri bėga ne pas jus, linksta ne link jūsų vertybių, o „lupasi“ patekti į „postą“ arba išlaikyti savo darbo vietas? Rinkimų išvakarėse „konservatorėmis“ tapo Alytaus V. Kudirkos ligoninėje dirbančios Valė Gibienė, Vilma Krušnienė, Alytaus šilumos tikluose dirbanti liberalo žmona Eglė Janulevičienė ir pan. Pora metų rinkimams ruošėsi ir maratonų bei krepšinio „biznius“ kartu su vienu iš jūsų svetimkūnių, Šarūnu Klėgeriu, suko staiga „sukonservatyvėję“ tokie „sporto funkcionieriai“ kaip Povilas Tamulynas, Karolis Marcinkevičius, Edgaras Jančiukas, Arūnas Klebauskas ir pan.

Ką tik prie konservatorių prišliejusi Valė Gibienė, dar neseniai, eidama mero pavaduotojos pareigas, buvo Alytaus mokyklų uždarymo iniciatorė ir partizanams bei tremtiniams bruko paminklą „akėčias“ pirmajame Alytuje. Tik pačių tremtinių, patrizanų ir Alytaus bendruomenės pasipriešinimo dėka buvo pakeista šio svarbaus paminklo vieta, bei pats paminklas.

Šie jūsų rinkimų sąrašo „naujokai“ bei trys pseudo konservatoriai Andrius Jučas, Povilas Labukas ir Šarūnas Klėgeris – nepriima jūsų išpažįstamų vertybių. Ši trijulė yra jūsų svetimkūniai, uzurpavę valdžią jūsų partijos Alytaus skyriuje. Šie atėjūnai neturi vertybių, žiūri tik savo asmeninės, finansinės naudos ir jaučia pastovų garbės troškulį. Pinigų ir garbės troškulys užgožia visas gražias jūsų idėjas ir siekius.

Gerbiami tikrieji konservatoriai – krikščionys, kaip jūsų pirmininkas Povilas Labukas gali kelti ranką už partnerystės institutą tarp tos pačios lyties asmenų? P. Labukas lankosi bažnyčiose, apsimeta tikru krikščionimi, o pasisako už vienos lyties santykius? Kokiam dievui meldiesi, Labukai, būdamas bažnyčioje?

Kas meluoja, tas ir vagia“ – dar neseniai tvirtino V. Landsbergis. Panašu, kad omenyje jis turėjo ir šiuos tris konservatorių – krikščionių svetimkūnius?

Gerbiami tikrieji konservatoriai – krikščionys, linkiu jums apsivalyti nuo šių svetimkūnių. Linkiu jums pakilti ir savo veiksmais pradėti reabilituotis alytiškių akyse. Tai nebus lengva, bet, atsikratę supuvusių svetimkūnių, jūs jau nekrisite gilyn į bedugnę, o pradėsite sveikti ir atstatyti alytiškių pasitikėjimą.

Brangūs alytiškiai, ateikite balsuoti visi, nes jeigu jūs, nusivylę politikais ir jų melu, balsuoti neisite, tai partinukų: postų, bei Alytaus miesto biudžeto lėšų trokštančiųjų palaikytojai – ateis. Jie būtinai ateis ir būtinai balsuos už savo supuvusius interesus ir Alytus dar keturiems metams praras visas galimybes pagaliau nustoti kristi bedugnėn ir pagaliau pradėti kilti.

Politinio komiteto „Už Alytų“ kandidatas į Alytaus miesto savivaldybės merus Dalius Sinkevičius

Politinė reklama bus apmokėta iš politinio komiteto „Už Alytų“ rinkiminės sąskaitos. Užs. Nr. 2023-01-20/01.

Vienas komentaras apie “Dalius Sinkevičius: viešas kreipimasis į Alytaus tikruosius konservatorius – krikščionis

  1. Dalinai su rašliava galima sutikti. Bet! Pačėso kuopelė Už Alytų (reikėtų pervardinti, skamba kaip pasityčiojimas) su tais pačiais konservatoriais ir socdemais visą kadenciją koja kojon, ranka rankon draugavo! Ir pinigų Pačėsų komanda gavo žymiai daugiau, nei visi konservatoriai krūvoj. Todėl balsuoti reikia eiti, tik jokiu būdų ne už pačėsų, jučų ir cesiulių organizuotas (politines) grupes!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *