„Wolves“ krepšinio klubas žengia dar vieną žingsnį Filipinuose – pradeda atributikos prekybą

„Wolves“ krepšinio klubas pradėjo bendradarbiavimą su sporto įrangos ir aprangos gamintoju „Jersey Haven“. Šiai Filipinuose veikiančiai kompanijai patikėta rūpintis komandos atributikos gamyba ir platinimu vietos rinkoje.

Šis bendradarbiavimas – dar vienas svarbus klubo plėtrai Ramiojo vandenyno salose įsikūrusioje šalyje žingsnis po to, kai rudenį buvo pasirašyta sutartis su filipiniečių krepšininku, o administracijos gretas papildė atstovas Filipinuose.

Spalio mėnesį į „Wolves“ ekipą atvykęs Juanas Gomezas De Liano tapo pirmuoju karjerą Senajame žemyne pradėjusiu Filipinuose gimusiu krepšininku ne tik Lietuvos, bet ir Europos istorijoje.

Netrukus klubas paskelbė ir apie naują administracijos narį – Glenmarcą Antonio, užėmusį Regiono vadovo Filipinų rinkai pareigas.

Paskelbtas bendradarbiavimas su vietiniu gamintoju „Jersey Haven“ pažymi dar vieną svarbų „Wolves“ klubo plėtros tarptautinėje rinkoje etapą. Jis suteikia galimybę Filipinuose gyvenantiems komandos sirgaliams nesunkiai ir už prieinamą kainą įsigyti atributikos.

„Filipinai yra ir bus viena mūsų tikslinių verslo plėtros rinkų už Lietuvos ribų, todėl labai džiaugiamės galėdami pranešti apie bendradarbiavimą su „Jersey Haven“. Turime nemažai sekėjų ir fanų Filipinuose, jų skaičius auga, todėl smagu, kad nuo šiol galėsime jiems pasiūlyti įsigyti ir mūsų komandos atributikos“, – teigia „Wolves“ klubo vadovas Andrius Žiauberis.

„Jersey Haven“ yra Filipinų sporto fanams puikiai pažįstamas prekės ženklas. Praeityje įmonė bendradarbiavo aukščiausio šios šalies krepšinio lyga (PBA), Filipinų tinklinio lyga (PVL), „Maharlika Pilipinas“ krepšinio lyga, Filipinų universitetų krepšinio lyga (UAAP), šalies koledžų sporto asociacija (NCAA) ir kitomis sporto organizacijomis.

„Džiaugiamės tapę pirmaisiais Filipinų sporto aprangos gamintojais, bendradarbiaujančiais tiesiogiai su Europos krepšinio klubu. Pagaliau „Wolves“ fanai mūsų šalyje galės patogiai įsigyti komandos atributiką, – teigė „Jersey Haven“ savininkas ir vadovas Andrew Kentsonas. – Tikimės, kad mūsų patirtis sporto srityje padės „Wolves“ klubo plėtrai ir žinomumo didinimui tiek Filipinuose, tiek kitose šalyse, nes ši organizacija siekia būti matoma tarptautinėje rinkoje.“

Iš pradžių „Wolves“ Filipinų rinkai pasiūlys penkiais skirtingais atributikos vienetus. Ateityje numatoma asortimentą plėsti.

Šiuo metu Filipinų krepšinio aistruoliai galės įsigyti dviejų tipų „Wolves“ marškinėlius, puodelį ir Juano Gomezo De Liano žaidybinius marškinėlius.

Krepšinio klubo „Wolves“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *