Duris užvėrus Alytaus legendai „Šaulė GYM“, klubo dvasią atgaivinti ryžosi dvi jo klientės

Alytuje nebeliko daugybę metų veikusio ir jau miesto dvasios dalimi tapusio sporto ir sveikatingumo klubo „Šaulė GYM“, o vietoje jo jau netrukus duris atvers kitas sporto klubas, su ta pačia koncepcija, tik nauju pavadinimu ir naujomis savininkėmis. Gelbėti buvusio sporto klubo ir taip moterų pamėgtos vietos, kur užaugo ne viena kaip trenerė, čempionė ar asmenybė, ėmėsi būtent dvi sporto klubą lankiusios alytiškės, iki šiol neturėjusios ryšio su profesionaliu sportu.

„Įsileidau į savo gyvenimą naują veiklą, naujus vėjus, priėmiau naują iššūkį. Tikiuosi visur suspėsiu, nes kitų darbų nepalieku, tik trumpam stabtelėjau.

Netikėtai su drauge Raminta Jakute pastebėjome skelbimuką, jog parduodamas tiek daug metų gyvavęs moterų sporto klubas „ŠaulėGym“. Nuoširdžiai nustebome, nuliūdome, aplankė dviprasmiški jausmai. Mes ką tik buvome pradėję lankytis čia.

Juk ši vieta daugeliui moterų buvo lyg antrieji namai. Ne viena iš jų būtent šiame klube yra užaugusi kaip trenerė, čempionė ar asmenybė.

Abi su drauge supratome – norime, kad ir toliau moterys turėtų tokią jaukią vietą, skirtą sportuoti tik joms, norime, kad ir toliau ši veikla tęstųsi! Mums reikėjo skubaus sprendimo.

Todėl, nors ir kaip gaila bebūtų, jog po daugybės gyvavimo metų „ŠaulėGym“ užveria duris, norime Jums pranešti, jog jau greitai tose pačiose patalpose duris atvers atsinaujinęs, su naujomis idėjomis, nauja jėga, nauju vardu tik moterims skirtas sporto klubas!“, – socialiniame tinkle Facebook pranešė viena iš naujųjų sporto klubo nauju pavadinimu „Fitnessgym“ savininkė Irma Polat.

Irma Polat.

Kita klubo savininkė – alytiškė Raminta Jakutė.

„Mes tiesiog buvome šio sporto klubo klientės. Kai sužinojome apie sporto klubo savininkės sprendimą „Šaulė GYM“ skubiai uždaryti, tiesiog netikėtai ir spontaniškai su drauge priėmėme sprendimą gelbėti situaciją.

Mums buvo labai gaila, kad uždaromas toks klubas“, – sakė Raminta.

Raminta Jakutė.

Tiesa, tai bus naujas klubas su nauju pavadinimu, tačiau jo koncepcija nesikeičia. Savininkės klubą operatyviai šiek tiek atnaujino.

„Klubo lankytojai jau kurį laiką jautė ir matė, kad kažkas turi keistis, nes sumažėjo trenerių, lankytojų. Pastaruoju metu, kai ateidavome sportuoti, klube buvo labai šalta, tamsu. Nebeliko tos anksčiau tvyrojusios klubo dvasios. Anksčiau tai buvo vienas didžiausių sportuoti besirenkančių moterų traukos objektų. Labai nenorėjome, kad jis užsidarytų, todėl ėmėmės iniciatyvos perimti klubą ir atgaivinti jį.

Aš pati šį klubą lankau pakankamai seniai, žinoma, su pertraukomis, tačiau man čia labai patiko. Labai gaila, kad nebeliko nieko, kas buvo anksčiau.

Perimti klubą sugalvojome ne todėl, kad siekiame kurti verslą, o tam, kad atgaivintume, išsaugotume tą per ilgus metus išpuoselėtą dvasią ir išsaugotume tradiciją. Jeigu ne šios aplinkybės, niekada gyvenime nebūtume ryžęsi atidaryti sporto klubą, juolab, kad dabar sporto klubams energetinės krizės akivaizdoje turbūt nėra pats geriausias metas“, – sakė Raminta.

Sporto klubas „Fitnessgym“ lankytojoms duris atvers jau artimiausiu metu.

Apie „Šaulės GYM“ veiklos nutraukimą oficialiai buvo pranešta sporto klubo socialiniame tinkle dar pirmąją naujų metų dieną. Naujienų portalui „Dzūkijos veidas“ susisiekus su buvusio sporto klubo savininke Gitana Vitkauskiene, apie tokio sprendimo priežastis ji kalbėti nenorėjo, tik pasakė, kad pernelyg skaudi tema ir paprašė supratimo.

Panašu, kad toks sprendimas brendo jau kurį laiką, mat tai jau ne pirmas toks klubo savininkės G. Vitkauskienės pranešimas apie klubo veiklos nutraukimą, tačiau iki šiol klubas dirbo kaip dirbęs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *