Oficialu: „Alytaus piliečiai“ artėjančiuose rinkimuose ambicijų nebeturi

Opoziciją Alytaus miesto taryboje atstovaujantys „Alytaus piliečiai“ pirmadienį oficialiai pranešė nedalyvausiantys artėjančiuose savivaldos rinkimuose.

„Rinkimų komitetas „Alytaus piliečiai“ 2023 metų savivaldos rinkimuose nedalyvaus.

Atskiri mūsų komiteto, sąrašo ar frakcijos atstovai, norintys tęsti veiklą šioje srityje, tai daro su kitomis politinėmis jėgomis abipusiu draugišku susitarimu informuodami AP kolegas“, – tokia žinia buvo paskelbta „Alytaus piliečių“ socialinio tinklo Facebook paskyroje.

Artėjantį trečiadienį įvyks Alytaus miesto tarybos posėdis, kuriame tikimasi ir „Alytaus piliečių“ frakcijos narės Valės Gibienės oficialaus pranešimo apie traukimąsi iš frakcijos ir prisijungimą prie valdančiojoje koalicijoje esančių konservatorių frakcijos tolesniam darbui taryboje.

Tokiu atveju Alytaus miesto taryboje nebeliks ir pačios „Alytaus piliečių“ frakcijos.

3 komentarai apie “Oficialu: „Alytaus piliečiai“ artėjančiuose rinkimuose ambicijų nebeturi

  1. Irsta Alytuj vyraujančių oligarchinių- policinių metodų dėka kurti judėjimai po politika. Ši politikė skiriasi tuo, kad nėra orentuota į skundinėjimus per teisėsauga. Su kuo susidūrę ir šios kadencijos tarybos valdantys, kad? Vėl tradiciškai strateginio aerodromo klausimą įvėlus per teismus skundonėjant, taryba negali sprest ir praleista daug brangaus laiko per tarybos sprendimus įveiklint miesto labui. Gaunas atsakingi ir žmonėms atskaitingi rinkti meras su taryba atsakingi, nors nerinkti į valdžią teismas velia metais.. Akivaizdus oligarchinio- policonio valdymo požymis. Būsimiems rinkimams oriau išlieka tik socdemai su konservatoriais. Kiti,tik oligarchinių intereaų kilimėlio lygio. Kur užkulisinis tikslas ir būsimiems rinkimams, interesai dėl aerodromo, paskutinio miesto potencialo likučio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *