Dalius Sinkevičius: „Pone Cesiuli, gal jau gana..?“

Dalius Sinkevičius.

Lapkričio 14 dieną savo „Facebook“ paskyroje Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis pranešė, kad šilumos kaina nuo lapkričio mėnesio yra 30 proc. mažesnė nei spalio mėnesį. Bet pamiršo paminėti, kad būtent spalio mėnesį šilumos kaina rekordiškai šoktelėjo beveik tuos pačius 30 proc., palyginti su rugsėjo mėnesiu:

Alytaus meras teigia, kad iki šiandien miestas šildomas tik biokuru ir nėra užkurtas dujinis katilas. Tai, pone Cesiuli, dėl kokių priežasčių spalio mėnesį taip rekordiškai pakilo šilumos kaina, jeigu Baltpool duomenimis, biokuro kaina šį šildymo sezoną tik mažėjo:

Kyla dar vienas klausimas: ar, girdamasis pasiekimu, kad 30 proc. sumažėjo šildymo kaina, meras meluoja, ar yra dezinformuotas Alytaus šilumos tinklų direktoriaus?

Kandidatas į Alytaus miesto savivaldybės merus Dalius Sinkevičius

Politinė reklama bus apmokėta iš partijos Lietuva – visų PK rinkiminės sąskaitos. Užs. Nr. 2022-11-26/01

2 komentarai apie “Dalius Sinkevičius: „Pone Cesiuli, gal jau gana..?“

  1. Dar vienas šilumos ekspertas, nori būti meras, bet nesupranta, kad kuras perkamas mažiausiai prieš mėnesį ar daugiau, čia ne elektra gerbiamas kandidate, čia biokuras.

  2. Perskaicius straipsni pirmas klausimas kyla ne apie labai abejotinos reputacijos gerb. Mera ir jo labai populistini pasisakyma, bet apie gerb.
    Daliaus politine kampanija.
    Visu pirma, labai jau apgailetinas piaras. Realiu veiksmu nesiimama ir neatliekama mazinant sildymo kaina tik kritika (labai jau populiaru pries rinkimus pilt mesla ant konkurentu, taip iskeliant save kaip, lyg ,,sventesni” uz pastaraji).
    Pasivaiksciojomas turgely – tai absudru absurdas, slyktu ziuret ir skaityt ta straipsni. Niekad, apart pries rinkimus, tokiu pasivaiksciojimu ir bendravimu su paprastom zmogystom nebuta! Daroma tik pries rinkimus ir einant pas tuos, kurie, tikriausiai, pacio manymu, yra lengviausiai paveikiami, itikinami ir visai kitaip lengviau palenkiami savon pusen – atiduot balsa. Tai yra labai zemos morales zmogaus savybe. Tai yra tikru tikriausio ,,zmogaus savanaudzio” ir tikriausiai ,,isdaviko” moraline savybe.
    Bet tai yra tik subjektyvi nuomone ir tai labai lengvai galetu buti ,,sunaikinta” pateikiant kazkokiu labai realiu nuveiktu darbu ar iniciatyvu, bet gaila piaras to neturi, nes funkcija ne ta.
    Mes jau netikim nykatukais, bet nykstukai tiki Jumis gerb. Daliau.

    Su visa derama pagarba,
    Alytaus pilities

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *