Alytaus miesto taryboje – vėl pokyčiai: prie socialdemokratų jungiasi Valius Micevičius

Besibaigiant šios tarybos kadencijai pokyčiai Alytaus miesto taryboje nesibaigia. Ketvirtadienį vykusiame Alytaus miesto tarybos posėdyje buvo pranešta, kad nuo šios dienos prie Alytaus socialdemokratų frakcijos jungiasi Valius Micevičius.

Ar šis politikas turi planų tapti ir partijos nariu ir kartu su kolegomis dalyvauti savivaldos rinkimuose, paaiškės netrukus.

Šis politikas į Alytaus miesto tarybą buvo išrinktas jam būnant visuomeninio rinkimų komiteto sąraše „Už Alytų“. Prasidėjus vidiniams nesutarimams su šio judėjimo lyderiu Tomu Pačėsu, V. Micevičius buvo vienas iš tų politikų, kurie šį judėjimą paliko. Vėliau kartu su Sigitu Leonavičiumi ir Gediminu Daukšiu taryboje sukūrė frakciją „Sprendimai ir atsakomybė“. Nesutarimų frakcijos viduje taip pat nepavyko išvengti ir frakcija taryboje iširo.

4 komentarai apie “Alytaus miesto taryboje – vėl pokyčiai: prie socialdemokratų jungiasi Valius Micevičius

  1. Per 4 metus pakeisti 3 polYtines jėgas – čia ne šiaip pasileidėlis, čia jau elitinė kekšė:D

  2. Pirma – kad Micevičius jungiasi prie socdemų, buvo pranešta posėdžio pradžioje ! O apie nesutarimus frakcijoje niekas mieste negirdėjo. Tai parašykit straipsnį, nes tai teigiate. Net pats perbėgėlis tyli kaip pelė po šluota, matyt neturi ką pasakyti. O kad čia interesai kyšo, tai jau supratom

  3. Šaunu, kad nelieka pseudofrakcijos, kurios veikėjai negebėdami ką rimto siūlyt tarybos svarstymui, vietoj to vlusinėja ką kolegos daro ir per skundinėjimus teisėsaugai bando slopint. Ir dar dergia užsakomais straipsniais. Alytus tokiems kaip gaujinių metodų likučiams turi pasakyt ne. Jei nenori kaip beteisiai vergai likt. Kur net Alytaus teismo civ. byloj Nr.2-952-292/2017 įsiteisibę, kas ubagams davė teisę aiškint ir klaust, klykia teisėjai kad dėt dideles baudas tiems, kurie neįtinka ponams po politika. Kad neprabilt apie aerodromo-buvusių orlaivio sasajas, pramonės parko įpatumus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *