Savaitgalį Druskininkus drebins ilgai lauktos XI pasaulio lietuvių sporto žaidynės

Jau šį savaitgalį Druskininkus sudrebins penkerius metus lauktos XI pasaulio lietuvių sporto žaidynės. Daugiau kaip 3000 dalyvių iš 24 šalių varžysis 29 sporto rungtyse.

„Tai bus išskirtinė sporto, vienybės ir lietuvybės šventė, kurioje laukiami visi.

Kviečiu liepos 14-17 dienomis atvykti į Druskininkus, pabendrauti su iš viso pasaulio suvažiavusiais tautiečiais, pasisemti sportinio azarto, pasimėgauti vasarišku kurortu, kultūriniais renginiais ir koncertais“, – kviečia Druskininkų meras Ričardas Malinauskas.

Pasak jo, žaidynių programa labai įdomi ir įvairi: laukia teatralizuota eisena, 250 m. Lietuvos vėliavos nešimas, šviesų bei lazerių šou, Rolandas Žukauskas sieks Lietuvos atsispaudimų nuo žemės rekordo, vyks mokslinė konferencija, o kur dar kiekvieną dieną skirtingose kurorto erdvėse vyksiančios sporto rungtys: krepšinio, futbolo, tinklinio, šaudymo iš lanko, golfo, sportinės žūklės, kalnų slidinėjimo ir daugybė kitų.

Išsamią žaidynių programą, informaciją apie šio savaitgalio kultūrinius renginius, ekskursijas, pramogas su vaikais ir visą aktualią informaciją rasite čia https://druskininkai.lt/zaidynes/

Žaidynių žemėlapį rasite čia: bit.ly/3c0yp0m

„Visiems žaidynių dalyviams linkiu gerų startų, įkvepiančių laimėjimų, o žiūrovams puikaus laiko, geros nuotaikos ir svarbiausia – malonaus bei šilto bendravimo“, – linkėjo R. Malinauskas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *