Susitikimas su knygos „Gyvenimas be šešėlio“ autore Rasa Andrikiene

Kviečiame į Rasos Andrikienės knygos „Gyvenimas be šešėlio“ pristatymą gegužės 25 d., trečiadienį, 17 val. Alytaus Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje (Seirijų g. 2).

„Burtų lazdelės neturiu. Patarimų nedaliju. Mano darbo „įrankis“ – geštalto psichoterapija – įvykių, nutikusių kadaise, dažniausiai vaikystėje, bet vis dar neduodančių ramybės, – perdirbimas. Jų nereikia bandyti slėpti užmarštyje, juos reikia iškelti į paviršių, išnagrinėti, atleisti sau ir jiems, ir paleisti. Istorijos, kurias sudėjau į šią knygą, buvo tarsi apsigyvenusios manyje ir prašėsi pagarsinamos. Tikriausiai todėl, kad padėtų, parodytų kelią žmonėms, stokojantiems drąsos, pasitikėjimo, vilties ir gyvenimo džiaugsmo“, – taip apie savo knygą „Gyvenimas be šešėlio“ kalba R. Andrikienė.

Rasa Andrikienė – geštalto psichoterapijos konsultantė. Per 10 darbo šioje srityje metų ji išgirdo daug istorijų, kurios yra vertos pasidalijimo. R. Andrikienė pasakoja konsultacijų metu susidurianti su skirtingais žmonėmis, tačiau jų motyvai – panašūs. Gal mes esame panašesni vieni į kitus nei galvojame? Galbūt slėpdami savo skausmą ir patirtis praleidžiame galimybę pasimokyti iš kitų ir greičiau išgyti? Šie ir kiti  klausimai kyla skaitant R. Andrikienės knygą.

Knygos sutiktuvėse Alytuje klausysimės autorės asmeninių atsivėrimų, megsime spontaniškai besirutuliojantį pokalbį ir tiesiog mėgausimės bendravimu. Sužinosime knygos atsiradimo istoriją, smalsausime psichologijos klausimais ir „medžiosime“ Rasos Andrikienės autografus. Knygų užteks visiems pageidaujantiems!

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *