UAB „Stora Enso Lietuva“ tęsia bendradarbiavimą su „Svenheim Alytaus pusmaratonis“!

„Svenheim Alytaus pusmaratonis“ ir toliau tęs bendradarbiavimą su UAB „Stora Enso Lietuva“, prisidėsiančia prie aktyvaus gyvenimo populiarinimo. „Stora Enso Lietuva“ lieka 600 m šeimos bėgimo trasos rėmėjais ir dėl pratęsto bendradarbiavimo džiaugiasi abi pusės.

„Šeimos bėgimas, kurį mes remiame, siejasi su mūsų įmonės vertybėmis – bendros aktyvios veiklos arba bendrystė, sveikatingumas. Labai džiaugiamės turėdami galimybę būti šeimos trasos veidu ir toliau tęsti bendradarbiavimą su „Svenheim Alytaus pusmaratonis“, o tai leis mums ir vėl prisidėti prie aktyvios gyvensenos populiarinimo Alytuje“, – teigia UAB „Stora Enso Lietuva“ generalinis direktorius Darius Vaičiukynas.

„Labai smagu ir džiugu, kad mūsų draugai „Stora Enso Lietuva“ orientuojasi į šeimas, bendrystę, žmonių judėjimą ir jau šešti metai iš eilės rems 600 m šeimos bėgimo trasą. Labai kviečiame šiame bėgime dalyvauti visus, šeimas su vaikučiais, taip pat ir vyresnius žmones bei patirti gerų įspūdžių ir puikių emocijų“, – mintimis dalinasi VŠĮ „Alytaus maratonas“ direktorius Povilas Tamulynas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *