Alytaus Senamiesčio skverą puošia tūkstančiai margučių

Tradicinis Vaiko ir mamos dienos centro „KUTIS“ konkursas „Ridu ridu“ subūrė mažuosius alytiškius kartu su tėveliais ir pedagogais gražiam tikslui – Alytaus Senamiesčio skverą nuspalvino daugiau nei 1700 margučių!

„Kasmet vis daugiau margučių puošia skverą. Džiugu, kad kai kurie vaikai su tėveliais ir mokytojais kasmet priima vis didesnį iššūkį ir siekia pagerinti savo asmeninį rekordą“, – džiaugiasi akcijos organizatorė Rimantė Adomaitienė.

Konkurse dalyvavo Alytaus miesto švietimo įstaigų bendruomenės. Organizatoriai visų besidžiaugiančių alytiškių vardu dėkoja Alytaus Šv. Benedikto 1a klasei, Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos 2a, 2b, 2c, 4b, 4c klasių bendruomenėms ir prailgintos mokymosi dienos grupių komandoms, kurie ne tik paruošė margučius, bet ir patys papuošė medelius.

Konkurso nugalėtojais ir centro „KUTIS“ ilgametės tradicijos rekordininkais tapo Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos 2a klasė (pedagogė Inga Kazlauskienė), kurios bendruomenė paruošė daugiau nei 900 margučių.

Pedagogė Inga Kazlauskienė konkurse dalyvauja septintus metus iš eilės. Kasmet mokinius motyvuoja ir džiaugiasi klasės bendruomenės sutelktumu.

Lopšelių-darželių grupių nugalėtojais tapo lopšelio-darželio „Putinėlis“ „Ežiukų“ grupės bendruomenė. Auklėtoja Aldona Marčiulaitienė taip pat ne pirmąkart dalyvauja konkurse. Pedagogė džiaugiasi aktyviais grupės vaikais ir tėveliais, kurie konkursui numargino 167 margučius.

Visi konkurso dalyviai apdovanoti saldžiais prizais bei padėka. O nugalėtojai mokslo metus palydės pramogaudami žaidimų kambaryje „KUTIS“.

Velykiniai medeliai alytiškius ir miesto svečius džiugins iki Atvelykio.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *