LVŽS paliko Alytaus miesto tarybos narė Skaistė Ulčickaitė

S. Ulčickaitė. Asmeninio archyvo nuotr.

Alytaus miesto tarybos narė Skaistė Ulčickaitė dar praėjusių metų gruodį tyliai pasitraukė iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS). Politikė tikino ,kad jau kurį laiką su ja nesikalbėjo LVŽS Alytaus skyriaus valdyba ir jos pirmininkas, o kalbėdama apie ateities planus, tikino, kad toliau dirbs kaip nepriklausoma tarybos narė ir palaikys valdančiųjų sprendimus.

„Tiesiog skyriaus valdyba, pirmininkas su manimi nebendravo, buvau ignoruojama ir nemačiau tolesnio darbo kartu perspektyvų. Kol kas nieko nedarysiu, dirbsiu kaip nepriklausoma tarybos narė, nesijungsiu į jokią frakciją ir palaikysiu daugumos sprendimus“, – kalbėjo S. Ulčickaitė.

Nesutarimai tarp S. Ulčickaitės ir kitų LVŽS narių brendo jau kurį laiką, o politinis burbulas sprogo praėjusių metų rugsėjį, kai LVŽS frakcija Alytaus miesto taryboje pareiškė antrą kartą per šią kadenciją besitraukianti iš valdančiosios daugumos. Tąkart taryboje neliko ir frakcijos, nes iš jos buvo pašalinta S. Ulčickaitė. Tiek ji, tiek likę LVŽS atstovai Alytaus miesto taryboje tvirtino nesusikalbantys, esą susitarimo nepavyko pasiekti ir dėl traukimosi iš koalicijos.

2 komentarai apie “LVŽS paliko Alytaus miesto tarybos narė Skaistė Ulčickaitė

    1. Baisu kai žmogus išrinktas LVŽS į tarybą išeina iš partijos ir kiaulės akis isistatęs toliau lieka taryboje. Tai tegul ir išeina iš tarybos nes tik partijos dėka gavo taryboje vietą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *