Alytaus pedagogei – inovatyviausios pradinių klasių mokytojos nominacija

Asociacijos „Žinių ekonomikos forumas“ jau šeštą kartą surengtuose inovatyviausių Lietuvoje mokytojų apdovanojimuose inovatyviausia pradinių klasių mokytojos nominacija įvertinta Alytaus šv. Benedikto gimnazijos pradinių klasių mokytoja metodininkė Dalia Paleckienė.
Antradienį šiuo apdovanojimu kartu su mokytoja pasidžiaugė ir Alytaus miesto savivaldybės vadovai.
„Žinome, kad tai ne pirmasis jūsų apdovanojimas. Kaip sakoma jei žmogui duota, tai su kaupu, o jums tikrai net dviem kaupais duota. Žinome, kad jus moksleiviai labai gerai vertina, esate įdomi ir daug duodate įvairių kitų žinių, tuo mes labai džiaugiamės. Norisi, kad tokių kaip jūs mokytojų būtų kuo daugiau ne tik Alytuje bet ir visoje Lietuvoje. Ačiū, kad ugdote mūsų miesto jaunuosius ateities lyderius, kad atiduodate save visą ir tikėtina, gal net ir daugiau, negu priklauso mokytojai“, – sveikindamas nominantę, sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.
Inovatyviausių mokytojų nominacijos šiemet buvo paskelbtos septyniose kategorijose pagal atitinkamas ugdymo sritis: chemijos ir biologijos, fizikos, matematikos, kalbų, menų ir technologijų, socialinių dalykų ir pradinių klasių mokytojas.
Skelbiant nominacijas, organizatoriai siekia skatinti inovatyvių metodų naudojimą, suteikti galimybę mokytojams dalintis gerosiomis patirtimis ir parodyti, kad Lietuvoje turime puikių pedagogų.
Nominantai buvo vertinami pagal keletą kriterijų. Vienas iš jų buvo ir atliepiantis šių dienų realijas – efektyvių nuotolinio ugdymo metodų naudojimas ir pagalba kitiems pereinant prie nuotolinio ugdymo.
D. Paleckienė 2018 metais buvo įvertinta ir Lietuvos metų mokytojos titulu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *