Po teismo verdikto Alytaus radijas kelsis į kitas patalpas

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Pasibaigus teisminiams ginčams ir Alytaus miesto savivaldybės administracijos veiksmus – paskelbti naują viešą patalpų, esančių Rotušės a. 2,nuomos konkursą – pripažinus teisėtais, šiandien miesto vadovai kartu su radijo stoties FM 99 direktoriumi Liudu Ramanausku aptarė galimybes radijo stočiai įsikurti kitose patalpose.

„Įvertindami ilgametes radijo stoties tradicijas, suprasdami žinių ir aktualios informacijos svarbą ir poreikį Alytaus krašto žmonėms, šiandien kartu su radijo stoties vadovu aptarėme galimybes persikelti į naujas patalpas. Galutinis teismo sprendimas yra toks, koks yra – ankstesnė nuomos sutartis nutraukta teisėtai, naujo nuomos konkurso rezultatai nepanaikinti, tad patalpos, vykdant teismo sprendimą, turėtų būti atlaisvintos. Dabar ieškome išeities, kuri būtų priimtina visoms suinteresuotoms šalims, darome viską, kad radijas Alytuje išliktų“, – sakė Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorė Ona Balevičiūtė.

Pasak FM99 vadovo L. Ramanausko, džiugu, kad miesto savivaldybė nėra suinteresuota, kad radijas nutrauktų savo veiklą, o atvirkščiai – ieško būdų, kaip užtikrinti jo tolesnį darbą.

Dar 2020 metų pavasarį Alytaus miesto savivaldybės taryba įpareigojo savivaldybės administraciją nuo 2020 m. birželio 30 dienos nutraukti 122,46 kv. m patalpų nuomos sutartį su radiją FM99 valdančia bendrove „Alytaus radijas“ ir paskelbti naują viešą patalpų nuomos konkursą.

Jį laimėjo viešoji įstaiga „Sporto klubas Atlanta Gym“. Vėliau dėl konkurso teisėtumo bei jo rezultatų vyko teisminiai ginčai, kurie šių metų rudens pabaigoje baigėsi Lietuvos apeliacinio teismo nutartimi, kuria nustatyta, kad visi savivaldybės administracijos veiksmai buvo teisėti.

Vienas komentaras apie “Po teismo verdikto Alytaus radijas kelsis į kitas patalpas

  1. Tai jau dabar bus kur kačialint mergiotėm užpakalius 🙂 Sporto klubo dar neturėjome Alytuje, o regioninių radijo stočių pilna – kaip amaro 🙁

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *