Pokyčiai Alytaus miesto mero komandoje: patarėją keičia du nauji

Pasibaigusi vasara ir prasidėjęs ruduo atnešė ir pokyčius Alytaus miesto savivaldybės mero Nerijaus Cesiulio komandoje.

Vakar buvo paskutinė Alytaus miesto savivaldybės mero patarėjo Aurelijaus Jaruševičiaus darbo diena. Jis patarinėjo merui finansų ir turto valdymo klausimais, rengiant ir įgyvendinant miesto strateginį planą, gerinant miesto investicinę ir verslo aplinką, miesto infrastruktūrą bei pritraukiant investicijas.

„Aurelijui buvo suformuotos konkrečios užduotys – jis jas įvykdė. Nuoširdžiai dėkoju jam už darbą ir linkiu kuo didžiausios sėkmės. O šiandien mano komandą papildo du nauji specialistai“, – sakė Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis.

Mero patarėju puse etato pradeda dirbti Tomas Būdelis. Kitu laiku jis toliau dirbs nuosavame versle, kuriame užsiima internetiniais verslo projektais, tinkliniu marketingu.

T. Būdelis yra baigęs politikos mokslų bakalaurą Vytauto Didžiojo universitete bei įmonių valdymo magistro studijas Kauno technologijos universitete.

Jis taip pat yra dirbęs Alytaus miesto savivaldybės tarybos sekretoriumi.

Mero komandą taip pat papildys Gintaras Rakaitis. Jis mero patarėju taip pat dirbs puse etato. G. Rakaitis yra inžinierius, kelių projektuotojas ir ekspertas, turintis aukštąjį inžinerinį išsilavinimą, bakalauro ir magistro studijas baigęs Vilniaus Gedimino technikos universitete.

Jis merui patarinės statybos bei miesto infrastruktūros klausimais.

Mero komandoje šiuo metu yra mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė, mero pavaduotojas Povilas Labukas, savivaldybės administracijos direktorė Ona Balevičiūtė, direktorės pavaduotojas Giedrius Griškevičius, mero patarėja Agnė Mankevičiūtė ir mero visuomeninis patarėjas Saulius Ivoška.

Komunikacijos skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *