Alytaus miesto teatras kviečia į kultūrinius susitikimus „LABA laboratorija!“

Artėja 2022 metai, kai Alytus taps Lietuvos kultūros sostine. Tikime ir norime, kad šis vardas būtų svarbus kiekvienam alytiškiui. Tiesdami tiltus į bendruomenes ir besirengdami būsimiems įvykiams,  jau dabar Alytaus miesto teatras kviečia į kultūrinius susitikimus su bendruomenėmis „LABA laboratorija!“.

„Ateiname susitikti ir susipažinti. Norime ir kviečiame prie kavos ar arbatos puodelio pasikalbėti apie tai,  kas svarbu, aktualu jūsų bendruomenei, ko norite, kokius lūkesčius puoselėjate ir kaip patys norite įsijungti į kultūrinį gyvenimą, kurdami bendrystę ir pasididžiavimą savo miestu ir bendruomene, kurioje gyvenate“, – sako Alytaus miesto teatro direktorė Inesa Pilvelytė.

Kultūriniai susitikimai su bendruomenėmis „LABA laboratorija!“ vyks įvairiose miesto vietose, o juose, planuojama,  dalyvaus ir „Alytus – Lietuvos kultūros sostinė 2022“ ambasadoriai.

Kviečiame prisijungti, diskutuoti, išsakyti savo nuomonę, dalintis patirtimis ir svajonėmis. Juk jūs, gyvendami savo bendruomenėje, geriausiai žinote, ko trūksta, ko norite, kas galėtų būti kitaip, kokių renginių ir reginių laukiate. Tik kalbėdami ir išgirdę vieni kitus galėsime drauge kurti mūsų miesto ir kiekvienos bendruomenės veidą bei kultūrinį gyvenimą, taip skatindami žmonių artumą ir kurdami geresnio gyvenimo kokybę.

„LABA laboratorija!“ laukia:

„Piliakalnio“ ir „Alyčio” seniūnaitijų gyventojų – rugsėjo mėn. 4 d. nuo11 iki 13 val. Alytaus kolegijos parke.

**

„Kurorto“  ir „Volungės“ seniūnaitijų gyventojų – rugsėjo mėn. 5 d. nuo14:30 iki 16:30 val. buvusios Petrovo ligoninės kiemelyje, Lelijų g. 44.

**

„Dainavos“ seniūnaitijos gyventojų – rugsėjo mėn. 6 d. nuo18 iki 20 val.  „Dainavos“ progimnazijos kiemelyje.

**

„Jurgiškių“ ir „Kalvos“ seniūnaitijų gyventojų – rugsėjo mėn. 7 d. nuo 18 iki 20 val.  „Likiškėlių“ progimnazijos kiemelyje.

**

„Ulonų“ seniūnaitijos gyventojų – rugsėjo mėn. 9 d. nuo 18 iki 20 val.  VšĮ „Tėviškės namai“  kiemelyje, Daugų g. 5A.

**

„Putinų“ ir „Panemunės“ seniūnaitijos gyventojų – rugsėjo mėn. 10 d. nuo 18 iki 20 val. Alytaus socialinių paslaugų centro kiemelyje.

**

„Senamiesčio“ ir „Dvaro“ seniūnaitijos gyventojų – rugsėjo mėn. 14 d. nuo 18 iki 20 val. Alytaus miesto sode.

**

„Vidzgirio“ seniūnaitijos gyventojų – rugsėjo mėn. 16  d. nuo 18 iki 20 val. Alytaus bendruomenės centro kiemelyje.

Jeigu rugsėjo oras nebus dosnus, persikelsime į įstaigų patalpas.

Iki susitikimo „LABA laboratorijoje!“

Alytaus miesto teatro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *