Kino teatre „Dainava“ – animacinis ir veiksmo filmai

Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų! Bilietai www.kinasdainava.lt

Liepos 2-8 dienomis rodome:

  • NEPAŽABOJAMA DVASIA (V) 12:30 IR 15:00- lietuviškai dubliuotas filmas visai šeimai
  • GREITI IR ĮSIUTĘ 9 (N-13) 17:30 – veiksmo, nuotykių, kriminalinis
  • IŠVALYMAS AMŽIAMS (N-16) 20:30 – veiksmo, siaubo

NEPAŽABOJAMA DVASIA

Animacinis filmas visai šeimai „Nepažabojama dvasia“ tai – naujausia kino studijos „DreamWorks Animation“ istorija, kuri pasakoja apie užsispyrusią mergaitę, ir jos nuostabią draugystę su laukiniu arkliu. Tai – nuostabus pasakojimas apie draugystę ir laisvę būti savimi, ir apie drąsą siekti savo svajonių bei džiaugtis gyvenimu. Mažos mergaitės draugystė su laukiniu žirgu tapo nuostabiu pasakojimu apie grįžimą prie savo tikrųjų šaknų, ir prie šeimos.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=ITmBonEe-64&t=1s

GREITI IR ĮSIUTĘ 9

Domas Toretas (akt. Vin Diesel) gyvena ramų gyvenimą vienkiemyje kartu su Lete (akt. Michelle Rodriguez) ir jų sūnumi, mažuoju Brianu. Tačiau jie nepamiršo, jog pavojus gali slėptis kiekviename žingsnyje. Šį kartą naujoji grėsmė privers Domą kovoti su savo praeities nuodėmėmis, jei jis panorės išgelbės tuos, kuriuos myli labiausiai. Pati šauniausia komanda susivienija, kad sustabdytų meistrišką žudiką ir nutrūktgalvį vairuotoją, kokio jiems dar neteko sutikti: žmogų, kuris taip pat yra atstumtasis – Domo brolis Džeikobas (akt. John Cena). Domas mėgsta kartoti, kad negalima palikti šeimos. Nors tikrąjį brolį paliko. Reikės viską sutvarkyti. Ir greitai. Nes dabar Domo „šeimynėlė“ atsidurs Džeikobo pasaulyje, kuris visą gyvenimą praleido Domo šešėlyje.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=p0EpxKQRcGc&t=1s

IŠVALYMAS AMŽIAMS

Išvalymo naktis – 12 valandų laikotarpis vienąkart metuose, kai leidžiami visiškai visi nusikaltimai, kai kiekvienas norintis gali įvykdyti žiauriausią nusikaltimą ir likti nenubaustas, kai nedirba nei policija, nei ligoninės, kai žmonija „išvalo“ save nuo blogio. Todėl likusias 364 dienas metuose visuomenė privalo gyventi harmonijoje ir netoleruoja net menkiausio nusikaltimo. Vis dėlto po praėjusių metų prezidento rinkimų ir „Išvalymo“ nakties, nuo narkotikų kartelio bėganti meksikiečių pora, Adela ir Juanas, suranda laikiną prieglobstį apleistoje Teksaso rančoje. Tačiau viskas pasisuka blogąją linkme, kai jie susiduria su grupe pašalinių asmenų, kurie nori neteisėtai pratęsti „išvalymą“. Brutaliausias ir efektyviausias „Išvalymo“ franšizės finalas garantuotai prikaustys prie kėdės kiekvieną siaubo filmų gerbėją.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=9cgpGaUf1k0&t=1s

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *