Vykdami šeštadienį į Alytaus miesto šventės mugę nepamirškite su savimi turėti galimybių paso

Šis savaitgalis Alytuje bus išties išskirtinis. Alytuje šurmuliuos vienas laukiamiausių metų renginių – miesto šventė. Todėl tikrai, kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiais, miesto šventėje išvysime ir mugę. Į S. Dariaus ir S. Girėno gatvę šeštadienį atvyks beveik 100 prekybininkų iš visos Lietuvos. Tai bus viena didžiausių mugių, vyksiančių karantino metu.

Nuo skanaus maisto iki stilingų drabužių bei išskirtinių tautodailininkų darbų

S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje vyksianti mugė alytiškius pasitiks jau nuo 10 val. ryto ir tęsis net iki 22 val. vakaro. Išragauti galėsite ne tik įvairiausių skanumynų, šeimos kepyklėlių iškeptų pyragų atsigaivinti namine gira, bet ir įsigyti šviežios, vietoje rūkytos žuvies. Žinoma, bus nepamiršti ir gurmaniški maisto produktai, alyvuogės, natūralūs prieskoniai. Bus net ir Gruziniškos duonos.

Taip pat mugėje sutiksite ir būrį Lietuvos drabužių bei aksesuarų kūrėjų. Pasitiks stilingos vasaros sezono naujienos, nuo išskirtinių suknelių, laisvalaikio kostiumėlių iki originalių, tapytų rankinių bei kuprinių. Tautodailininkai bei amatininkai nustebins įvairiais medžio dirbiniais, namų interjero detalėmis. Mugėje bus išties visko ir visiems.

Į mugę lankytojai bus įleidžiami su galimybių pasais

Nors karantinas ir pandeminė situacija Lietuvoje jau laisvėja, vis tik renginiams šiuo metu taikomi vis dar griežti apribojimai. Vadovaujantis LR Vyriausybės nurodymais, į renginius lauke, kuriuose nėra sėdimų vietų, patekimas galimas tik turint galimybių pasus. Todėl laikantis visų saugumo reikalavimų, į mugės teritoriją bus įleidžiami lankytojai su galimybių pasais.

Tam, kad nesusidarytų papildomos eilės ir netektų ilgai laukti, prie įėjimo pasitiks apsaugos darbuotojai, kurie operatyviai patikrins jūsų galimybių pasą. O itin paprastai ir nesudėtingai savo galimybių pasus išsiimti galite šioje nuorodoje: https://gp.esveikata.lt/

Viena didžiausių mugių šį savaitgalį alytiškius pasitiks S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, nuo 10 iki 22 val.

Organizatorių informacija

3 komentarai apie “Vykdami šeštadienį į Alytaus miesto šventės mugę nepamirškite su savimi turėti galimybių paso

  1. Florida, Kalifornija, Niujorkas jau atsisake karantino nesamoniu, bet Alytaus kaimui valdininku zodis sventas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *