Kino teatro „Dainava“ repertuare – pasirinkimas ir vaikams, ir suaugusiems

Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų su trimis naujais filmais! Bilietai www.kinasdainava.lt

Gegužės 21 – 27 dienomis rodome:

  • RĖJA IR PASKUTINYSIS DRAKONAS (V) 13:00 ir 15:30 – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai
  • HOLIVUDO AFERA (N-13) 18:00 – nuotykių komedija
  • SPIRALĖ (N-18) 20:30 – mistinis, siaubo, kriminalinis

Saugokime vieni kitus ir atsakingai laikykimės visų saugos reikalavimų – privaloma dėvėti medicinines veido kaukes ar respiratorius bei laikytis saugaus atstumo, kino teatre vykdoma žiūrovų registracija ir kol kas neprekiaujama maisto produktais.

RĖJA IR PASKUTINYSIS DRAKONAS

Kažkada seniai seniai, kai pasaulyje klestėjo senovinės civilizacijos, kartu su žmonėmis gyveno ir stebuklingi drakonai. Tas pasaulis vadinosi Kumandra. Tačiau vieną kartą iš neįžvelgiamų Laiko gelmių atklydo galinga blogio jėga, pasiryžusi sunaikinti Kumandrą. Blogis užnuodijo žmonių širdis ir privertė juos stoti vienas prieš kitą. Tuomet drakonai pasiaukojo, kad išgelbėtų žmoniją; nors, pasak gandų, vienas drakonas sugebėjo išlikti. Nuo tų laikų praėjo daugybė metų, tačiau žmonės vis dar prisimena Kumandros klestėjimo ir nuopuolio laikus. Tiesa, ne visi – kai kurie iš jų mano, kad visa tai tėra legendos. Rėja nėra iš tokių žmonių. Nuo pat mažumės mergina treniravosi tapti viena svarbiausių savo genties karių – stebuklingojo Drakono brangakmenio saugotoja. Į pasaulį sugrįžus mistinėms blogio jėgoms, Rėja greitai supranta, kad vien Drakono brangakmenis šįkart žmonių neapsaugos. Ryžtingai nusiteikusi mergina leidžiasi į kvapą gniaužiančių nuotykių ir mirtinų pavojų kupiną kelionę, turėdama vienintelį tikslą – surasti legendinį drakoną ir su jo pagalba išgelbėti žmoniją.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=Bg72LrQ3fIQ&t=1s

HOLIVUDO AFERA 

Maksas Barberis (akt. Robert De Niro) – iki ausų prasiskolinęs Holivudo prodiuseris, kurį jau netrukus nužudys įtakingas mafijos bosas (akt. Morgan Freeman). Vienintelis šansas išgyventi – grąžinti skolą per 72 valandas. Išgebėti jį galėtų tik draudimo išmoka, kurią šmikis ketina gauti „netyčia“ nužudęs pagrindinį savo būsimo vesterno herojų. Paskubomis suburiama filmo komanda, randamas neaiškios kilmės pagrindinio vaidmens atlikėjas Djukas Montana (akt. Tommy Lee Jones) ir vis didinamas pavojingų scenų skaičius. Regis, tai yra Makso kelias į sėkmę ir išsivadavimą iš skolų! Deja, čia atsiranda nauja bėda – pasirodo, netyčia anapilin išsiųsti Djuką Montaną yra kur kas sunkiau negu atrodė iš pradžių! Ką daryti? Pridėti dar keletą pavojingų veiksmo scenų ir šlakelį viskio, nesilaikyti saugos reikalavimų ir… filmuojam!

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=irACwrxLfP8

SPIRALĖ 

Prasidėjus lemtingajai dienai, detektyvas Ezekielis Benksas (aktorius Chris‘as Rock‘as) dar nežinojo, kad ji pakeis jo gyvenimą. Diena prasidėjo gana įprastai – gal išskyrus tai, kad jam buvo priskirtas naujas partneris Viljamas (Max‘as Minghella). Nieko neįprasto nesignalizavo ir per raciją perduotas pranešimas apie įvykdytą nusikaltimą – nužudytą policininką. Atvykus į vietą, patyrusi Benkso akis pastebi tam tikrų keistų detalių, bet jų sujungti detektyvui dar nepavyksta. Detalės į vientisą paveikslą ima dėliotis vėliau, kuomet vienas po kito imami žudyti kiti policininkai. Byla sudėtingėja, į ją įtraukiamas ir policijos veteranas Markusas Benksas (Samuel‘is L. Jackson‘as). Bet tikrasis siaubas atsiskleidžia tuomet, kai paaiškėja, jog serijinių nusikaltimų gijos veda prie legendinio nusikaltėlio, sadistiškojo Pjūklo.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=h08DRdJ7d74

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *