Kino teatre „Dainava“ – veiksmo savaitė

Kino teatras „Dainava“ pagaliau vėl laukia žiūrovų! Ši savaitė pasiilgusiems veiksmo! Bilietai www.kinasdainava.lt

Gegužės 14–20 dienomis rodome:

TOMAS IR DŽERIS (V) 13:00 ir 15:30 – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai.

VYRIŠKAS ĮNIRŠIS (N-16) 18:00– veiksmo.

TROKŠTANTYS MANO MIRTIES(N-16) 20:30 – veiksmo, trileris.

Saugokime vieni kitus ir atsakingai laikykimės visų saugos reikalavimų – privaloma dėvėti medicinines veido kaukes ar respiratorius bei laikytis saugaus atstumo, kino teatre vykdoma žiūrovų registracija ir kol kas neprekiaujama maisto produktais.

TOMAS IR DŽERIS

Ko gero, mylimiausi istorijoje katinas ir peliukas – Tomas ir Džeris – keliasi į didžiuosius ekranus.

Stulbinančių vaizdo efektų pagalba nauji animacinių herojų nuotykiai vyksta realioje aplinkoje. Konkrečiai – Niujorke, į kurį atkeliauja Džeris, o jam iš paskos, žinoma, ir Tomas.

Ieškodamas gyvenamosios vietos, Džeris nusprendžia, kad idealiausiai jam tiks geriausias miesto viešbutis. Ten jis ir įsikuria – tyliai, kukliai ir niekam netrukdydamas. Bėda tik, kad būtent šiame viešbutyje netrukus vyks „šimtmečio vestuvės“, o tokio įvykio proga viskas turi būti tobula. Kitaip sakant – jokių graužikų! Norėdama sugauti Džerį, apsukri nauja viešbučio darbuotoja Keila pagalbon pasitelkia Tomą – nes juk visiems žinoma, kad geriausiai su pelėmis tvarkosi katinai. O tada prasideda tikra beprotybė, grasinanti sugriauti Keilos karjerą, šimtmečio vestuves ir, gali būti, kad ir patį viešbutį.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=bwi5raVLMzs&t=2s

VYRIŠKAS ĮNIRŠIS

Pinigų pervežimas Amerikoje – itin pavojingas darbas. Sužeisti ar žuvę darbuotojai čia labiau taisyklė, o neišimtis. Esant nuolatiniam žmonių poreikiui, į vieną Los Andžele dirbančią pinigų pervežimo komandą priimamas naujas darbuotojas (jį vaidina Jason‘as Statham‘as). Kolegoms paslaptingas naujokas apie save nieko nepasakoja. Nepasisako net vardo, paprašydamas į jį kreiptis tiesiog „H“.

Vienos iš pirmųjų jo užduočių metu komandą užpuola kaukėti plėšikai, ryžtingai nusiteikę perimti šarvuoto automobilio krovinį. Apstulbusių kolegų akyse „H“ pats vienas ramiai ištaško užpuolikus, neužsidirbdamas nė menkiausio įbrėžimo. Tiek inkasatoriai, tiek jų vadovybė netrunka susivokti, kad „H“ toli gražu nėra paprastas vyrukas, ieškojęs darbo. Dabar juos ima kamuoti kitas klausimas: kas ištiesų yra šis paslaptingas nepažįstamasis ir kokie jo tikslai.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=5u9za6iuIGU

TROKŠTANTYS MANO MIRTIES

Oskaro laureatė Angelina Jolie sugrįžta į kino teatrus sukūrusi kaip visada įsimintiną stiprios moters vaidmenį. Šioje naujausioje pripažinto filmo „Sicario“ scenarijaus autoriaus ir „Vėjų upės“ režisieriaus Taylor Sheridan juostoje Angelina Jolie vaidina specialiai treniruotą ugniagesę, kurios kasdienis darbas buvo gesinti gaisrus laukinėje gamtoje. Tačiau vieno gaisro metu žuvus trims žmonėms, Hana nenustoja kaltinti savęs dėl jų mirties ir yra paskiriama į ramesnį darbą – į aukštai virš medžių iškeltą gaisrų stebėjimo bokštelį laukiniuose Montanos miškuose.

Vieną dieną jos stebėjimo lauke pasirodo Konoras – akivaizdžiai nuo kažko bėgantis vienišas berniukas. Sugavusi baikštų dvylikametį, Hana pamažu įgauna jo pasitikėjimą ir išgirsta kraupią istoriją – du nepažįstami vyrai nušovė jo tėvą, o dabar seka ir paties Konoro pėdomis.

Hana nusprendžia bet kokia kaina apsaugoti berniuką ir leidžiasi su juo į miškų glūdumą. Tvirtai pasiryžę nepalikti jokių liudininkų, persekiotojai padega mišką, kad ugnis padarytų darbą už juos. Kyla didžiulis miško gaisras ir Hanai reikės pasitelkti visą savo išmonę, patirtį ir drąsą, kad išsisuktų nuo žudikų, viską savo kelyje niokojančio gaisro ir išgelbėtų ja pasitikintį berniuką.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=PYxzfZvIF_M

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *