Alytaus senamiesčio skveras tradiciškai pasipuošė margučiais

Tradicinis Vaiko ir mamos dienos centro „KUTIS“ konkursas „Ridu ridu“ subūrė mažuosius alytiškius kartu su tėveliais ir pedagogais gražiam tikslui – Alytaus Senamiesčio skverą nuspalvino daugiau nei 1500 margučių! Konkurse dalyvavo Alytaus miesto švietimo įstaigų bendruomenės.

Organizatoriai visų besidžiaugiančių alytiškių vardu dėkoja lopšelio-darželio „Pasaka“ „Meškiukų“ grupės kolektyvui ir tėveliams, lopšelio-darželio „Boružėlė“ visų grupių kolektyvams ir tėveliams; lopšelio-darželio „Nykštukas“ auklėtiniams bei „Kačiukų“ grupės kolektyvui ir tėveliams. Taip pat dėkojama Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos 1a, 1b, 1c, 2c klasių bendruomenėms ir prailgintos mokymosi dienos grupės komandai, kurie ne tik paruošė margučius, bet ir patys papuošė medelius.

Konkurso nugalėtojais ir centro „KUTIS“ ilgametės tradicijos rekordininkais tapo Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos 1a klasė (pedagogė Inga Kazlauskienė), kurios bendruomenė paruošė daugiau nei 800 margučių. Lopšelių-darželių grupių rekordininkais tapo lopšelio-darželio „Pasaka“ „Meškiukų“ grupė (Pedagogės: Irena Saldukienė ir Renata Petkevičienė). Mažųjų kolektyvas paruošė 206 margučius.

Visi konkurso dalyviai bus apdovanoti saldžiais prizais bei padėka. O nugalėtojai mokslo metus palydės pramogaudami žaidimų kambaryje „KUTIS“.

Velykiniai medeliai alytiškius ir miesto svečius džiugins ir po Šv. Velykų.

Vaiko ir mamos dienos centro „KUTIS“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *