Eurovizijos pusfinalyje dalyvausianti alytiškė žada ryškų pasirodymą

Alytiškė Martyna Jezepčikaitė nacionalinėje Eurovizijos atrankoje. LRT nuotrauka.

Pirmojoje nacionalinės Eurovizijos atrankos laidoje pasirodžiusi alytiškė Martyna Jezepčikaitė sulaukė didžiausių žiūrovų palaikymo. Jau šiandien jaunoji atlikėja dėl kelialapio į didžiąją Eurovizijos sceną kovos pusfinalyje, tik šįkart jos pasirodyme bus daugiau naujų spalvų ir ryškumo.

Nors Martyna, kaip ir visi kiti atrankos dalyviai, atliks tą pačią dainą, pasirodyme netruks naujų detalių – kartu su ja scenoje bus dvi šokėjos, o atlikėją puoš kitokia apranga.

„Pirmojo pasirodymo metu man vienai scenoje buvo liūdna, o daina moteriškai agresyvi, todėl šįkart ją papildys šokėjos. Pakeitėme ir aprangą. Labai daug dirbau, atsižvelgdama į komisijos narių pastabas apie pirmąjį mano pasirodymą“, – kalbėjo Martyna.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos komisijos nariai alytiškei išsakė pastebėjimų dėl jaudulio, kuris balse paliko neužtikrintumą.

„Tikrai labai jaudinausi, nes į sceną dėl karantino grįžau po gan ilgo laiko. Tikiu, kad trijų savaičių sunkus darbas šįkart duos žymiai geresnį efektą“, – vylėsi mergina.

Nepaisant išsakytų komisijos pastabų, savo pasirodymu ji džiaugiasi ir yra užtikrinta. Dar labiau tą jausmą sustiprino žiūrovų balsai, kurių ji sulaukė daugiausiai iš tos dienos atrankos dalyvių.

Pasiruošti pasirodymams jai padeda choreografė Lilija Bernatavičienė ir jos vokalo mokytoja.

Martynos atliekama daina „Thank you very much“ yra vokiečių kūrėjų darbas.

„Prie mano dainos dirbo daug profesionalių ir net žinomų autorių. Dainos žodžius ir vokalo melodiją parašė mergina iš Vokietijos, su kuria bendravau telefonu. Po pokalbio su ja apie dainą, jos prasmę ir nešamą žinutę, man buvo žymiai lengviau įsijausti į kūrinio herojės vaidmenį“, – pasakojo alytiškė.

Pasiteiravus, ar nežlugdo jos pačios pasitikėjimo savimi ir vilties būti nugalėtoja, kai Lietuvos ir net užsienio lažybininkai, Eurovizijos gerbėjai jau dabar grupę „The Roop“ ir jų dainą „Discoteque“ jau dabar laiko nacionalinės atrankos nugalėtojais ir net pranašauja galimą sėkmę didžiojoje Eurovizijos scenoje, jaunoji atlikėja patikino, kad tikrai ne: „Muzikos pasaulis yra tarsi verslas. Kas turi tvirtesnį pagrindą po kojomis, tas ir tvirčiau stovi. Žinoma, kartėlis dėl lygių teisių nebuvimo visuomet šalia, bet suprantu ir tai, kad šou pasaulyje lygių teisių tikėtis ir nereikia. Arba susikuri savo tvirtą pagrindą ir kantriai žygiuoji aukštumų link, arba ir lieki stovėti vietoje. Kai kuriuos tai gali stipriai paveikti, tačiau ne mane. O „The Roop“ tikrai verti būti išrinktais Lietuvą atstovauti Eurovizijoje. Jie dėl to labai daug dirba, yra įdomūs ir originalūs.“

Pati vertinti šių metų atrankos dalyvių pasirodymų galimybių Eurovizijoje Martyna nesiryžta. Pasak jos, labai dažnai Lietuvoje išgirtas pasirodymas Eurovizijoje tiesiog nublanksta.

Martynos pasirodymą bus galima pamatyti jau šio šeštadienio vakarą, 21 valandą, per nacionalinį transliuotoją LRT. Alytiškės pasirodymo numeris 04, o balsuoti reikėtų trumpuoju numeriu 1669.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *