Alytaus Vidzgirio progimnazija turi direktorių

Alytaus Vidzgirio progimnazijai vadovaus Artūras Čiurlionis. Alytaus miesto savivaldybės nuotrauka.
Trečiadienį nuotoliniu būdu vyko konkursas Alytaus Vidzgirio progimnazijos direktoriaus pareigoms užimti. Jį laimėjo Lazdijų rajono Šventežerio mokyklai vadovavęs Artūras Čiurlionis.
Dalyvauti minėtame konkurse norą buvo pareiškę trys pretendentai, tačiau tik vienas iš jų atitiko keliamus reikalavimus. Konkursas švietimo įstaigos vadovo pareigoms užimti nuotoliniu būdu organizuotas pirmą kartą.
Toks konkurso organizavimo būdas nuo šiol numatytas Švietimo, mokslo ir sporto ministro įsakymu patvirtintame naujos redakcijos Konkurso valstybinių ir savivaldybių švietimo įstaigų (išskyrus aukštąsias mokyklas) vadovų pareigoms eiti tvarkos apraše.
Sveikiname naująjį Vidzgirio progimnazijos direktorių ir linkime jam sėkmės darbe!

2 komentarai apie “Alytaus Vidzgirio progimnazija turi direktorių

  1. Tradicijos Alytaus švietime tęsiamos. Vėl 1 iš 1 pretendentas į mokyklos direktorius. O kai dar Google papasakoja, kad šitas naujas direktorius iš Lazdijų rajono, iš Valūno tremties krašto :), kai dar sužinai, kad tai irgi konservatorius, kai prisimeni koks ypatingai dėmesingas vedėjas buvo šiai mokyklai finansiniu klausimu, kaip per prievartą stengėsi suvaryti Drevinuko ir Sakalėlio vaikus į Vidzgirio mokyklą, tai pasidaro viskas aišku… Ne, ne – mes ne švogerių kraštas, pas mus ir protekcijų nėra, ir korupcijos nėra 🙂

  2. nepagalvojote, kad paprasčiausiai nedomina galimų pretendentų šis postas? Mokyklos likimas – vis dar neaiškus, kadencijos normaliems žmonėms irgi nekelia entuziazmo, atsakomybė didžiulė. Juk žymiai saugiau mokytojauti ar dirbti pavaduotoju. Komentarus rašyti visi gudrūs – pamėginkite sudalyvauti konkurse ir įveikti kvalifikacinę atranką…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *