Pasveikintos dešimtmečius santuokoje išgyvenusios Lazdijų rajono poros

„Smagu, kad Lazdijų rajone yra žmonių, kurie kartu jau nebe vienerius metus. Kurie ne tik sulaukė sidabrinių, auksinių, deimantinių vestuvių tačiau bėgant metams geba kurti, telkti ir rodyti pavyzdį kitiems. Prašau, dalinkitės tuo ką turite su visais“, – susirinkusiuosius sveikindama kalbėjo Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

Antrą dešimtmetį skaičiuojanti šventė „Mūsų vedybų jubiliejus“ šeštadienį sukvietė gausų būrį jubiliatų ir jų artimųjų. Kiekviena vedybų jubiliejų mininti pora dar kartą savo sąjungą patvirtino parašais. Šį kartą simboliškais. Šventėje skambėjo Irenos Gudebskienės ruoštų akordeonistų, Eglės Malinauskienės ir Antano Talandžio atliekami muzikos kūriniai.

Šventėje savo geležinių metinių jubiliejų minėjo Irena Genovaitė ir Jonas Žekevičiai. Deimantinių vestuvių sukaktį šventė Aldona Ona ir Antanas Levickai. Safyrų vestuvių jubiliejų minėjo Marytė ir Antanas Snarskai, rubininių – Julija ir Juozas Karaneckai, perlinių – Laima ir Vygandas Ramanauskai bei Valė ir Juozas Urbonai. Sidabrinių vestuvių jubiliejų minėjo Zita ir Vytas Kondratavičiai, o porcelianinių – Vida ir Gintaras Minsevičiai. Krištolinių vestuvių sukaktį minėjo Jolanta ir Robertas Šliaužiai.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *