Saugaus eismo komisijoje nebeliko politikų

Alytaus miesto savivaldybėje reguliariai posėdžiaujanti ir miesto gyventojams svarbius sprendimus priimanti Saugaus eismo komisija keičia savo sudėtį. Joje nebeliks politikų – savivaldybės tarybos narių. Šiandien parengtas įsakymas dėl Saugaus eismo komisijos pakeitimo, iš jos sudėties išbraukiami politikai.

Sprendimas keisti komisijos sudėtį buvo priimtas gaunant vis naujų politikų pageidavimus dalyvauti komisijos veikloje bei gavus ir išnagrinėjus kelių Saugaus eismo komisijos narių skundus. Juose buvo nurodyti konkretūs atvejai, kai Saugaus eismo komisijos darbas buvo naudojamas kaip politinis įrankis. Viešinant dar nepriimtų sprendimų detales, nors buvo sutarta kitaip, buvo sukeliami nepagrįsti lūkesčiai, kurie apsunkina komisijos darbą.

„Iš tiesų tik šios kadencijos tarybos nariai ir buvo įtraukti į Saugaus eismo komisijos darbą. Gatvių ženklinimo ir kitas saugaus eismo priemones mieste turi spręsti specialistai. Tarybos nariai turi savo komitetus ir kitus būdus teikti siūlymus dėl to, kokie darbai turi būti atlikti mieste“, – sakė  Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas.

Naujos sudėties komisija pradės darbą jau kovo mėnesį.

Alytaus miesto savivaldybės Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *