Mero rinkimuose dalyvausiantis N. Cesiulis: „Alytaus socialdemokratai atsinaujina ir esame pasiryžę dirbti“

Vėlų penktadienio vakarą paaiškėjo, jog Lietuvos socialdemokratų partijos Alytaus miesto skyriaus nariai kandidatu į merus 2019 metais vyksiančiuose tiesioginiuose merų rinkimuose išrinko Nerijų Cesiulį. Po skyriaus narių balsavimo paaiškėjo, kad savo konkurentą, dabartinį skyriaus pirmininką Valerijų Vencių, N. Cesiulis „įveikė“ rezultatu 104:23.

„Tokį stiprų partijos bičiulių palaikymą vertinu labai pozityviai. Džiaugiuosi balsavimo rezultatais, kurie parodė, jog skyrius tiki mano kandidatūra bei galimybėmis kitąmet vyksiančiuose rinkimuose. Alytaus taryboje dirbu jau 12 metų ir tai netrumpas laikotarpis. Per juos sukaupiau nemažai patirties, spėjau pamatyti, ko reikia Alytui, jo žmonėms, tikriausiai tai ir nulėmė partijos bičiulių apsisprendimą, – portalui dzukijosveidas.lt sakė N. Cesiulis.

Sakoma, jog rinkimai baigėsi – prasideda rinkimai, todėl negaliu sakyti, kad iki šiol nieko nedarėme ir tik dabar kibsime į darbus. Nepaisant to, kad šią kadenciją socialdemokratai yra Alytaus miesto savivaldybės tarybos opozicijoje, tačiau vis tiek esame aktyvūs: dirbame, siūlome, kritikuojame, sprendžiame“.

Paklaustas apie pirmuosius darbus, kai jo kandidatūra jau patvirtinta, politikas tikino pirmiausia kalbėsiantis su skyriaus pirmininku, vienysiantys jėgas ir sieksiantys užsibrėžtų tikslų. „Parodysime žmonėms, kad Alytaus socialdemokratai atsinaujina ir esame pasiryžę dirbti jų labui“, – sakė N. Cesiulis.

Asmeninio archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *