Punios seniūnui Alytaus rajono vadovų sveikinimai ir padėkos

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas jubiliejaus proga pasveikino Punios seniūną Gintautą Laukaitį už ilgametį, sąžiningą darbą, pagalbą Punios seniūnijos gyventojams ir apdovanojo padėka.

„Linkiu Jums drąsių idėjų, didelių siekių, gražių, prasmingų darbų ir visokeriopos sėkmės“, – sakė A. Vrubliauskas.

Jubiliatą pasveikino mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas, administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė.

Punios seniūnu G. Laukaitis dirba 22 metus. „Džiaugiuosi, kad dirbu mėgstamą darbą. Visko būna: ir sunkių, ir lengvų akimirkų, bet svarbiausia, kad jaučiu vietos gyventojų palaikymą“, – kalbėjo seniūnas.

Už uolų ir sąžiningą darbą rajono bendruomenės labui bei nepriekaištingai atliekamus darbus seniūnas yra apdovanotas rajono savivaldybės ženklu „Už nuopelnus savivaldai“.

„Esu dėkingas savo seniūnijos seniūnaičiams, bendruomenių pirmininkams už bendrą darbą mūsų seniūnijos žmonių labui“, – tęsė G. Laukaitis.

Seniūnas aktyvus visuomenės narys. Jam patikėtos Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos viceprezidento pareigos. O užvėrus darbo duris, G. Laukaitis turi veiklos, kaip pats sako, tai jo hobis: atvykstančioms į Punią turistų grupėms veda ekskursijas, paskutiniu metu sulaukia nemažai piligrimų, keliaujančių Šv. Jokūbo keliu ir stabtelėjusių Punioje, pasigrožėti ir daugiau sužinoti apie Punią ir jos Šv. Jokūbo bažnyčią.

G. Laukaitis nuoširdžiai padėkojo vadovams už sveikinimus ir parodytą dėmesį.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *