Viltis nuverstiems Alytaus miesto vicemerams – palaikančiųjų parašai po peticija

Dėl prieš savaitę nuverstų Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojų Valės Gibienės ir Tautvydo Tamulevičiaus aistros netyla iki šiol. Kol „perversmininkai“ kurpia planus, kaip iš pareigų pašalinti ir savivaldybės administracijos direktorių Vytautą Jastremską bei jo pavaduotoją Viliją Ramanauskienę, internete sukurta peticija ir pradėti rinkti parašai dėl Alytaus miesto eksvicemerų sugrąžinimo į pareigas.

Peticija „Pasakykime Alytaus miesto griovimui NE!“ adresuota Alytaus miesto savivaldybės merui Vytautui Grigaravičiui ir tarybos nariams.

Pasak jos autorių, vicemerų interpeliacijos iniciatoriai toliau kelia įtampą ir sumaištį mieste, viešai kalba apie savo ketinimus nušalinti kitus savivaldybės vadovus. „Atsižvelgiant į tai, kad iki naujų tarybos rinkimų liko vos pusmetis, tokius veiksmus mes vertiname kaip sąmoningą siekį vardan savo politinių interesų paralyžiuoti miesto gyvenimą, reiškiantį, kad nebūtų priimami jokie sprendimai, ir miestas politinėje arenoje taptų neįgalus. Tai nėra sąžininga politika – tai yra kenkimas miestui“, – rašoma peticijos tekste.

Peticija reikalaujama panaikinti praeitą penktadienį Alytaus miesto savivaldybės tarybos priimtus sprendimus dėl T. Tamulevičiaus ir V. Gibienės atleidimų, prašoma grąžinti juos į Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojų pareigas.

Kol kas po peticija pasirašė kiek daugiau nei šimtas asmenų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *