Greitas varškės apkepas su šviežiomis uogomis

Reikės:

  • 200 g varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 10 ml pieno,
  • 2 valg. š. manų kruopų,
  • 1 valg. š. cukraus,
  • šviežių uogų,
  • cukraus pudros.

Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi, sudėkite varškę ir gerai išsukite. Tuomet supilkite pieną, suberkite manų kruopas ir išmaišykite.

Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptas ir džiūvėsiais apibarstytas norimas formas, kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Patiekite su įvairiomis šviežiomis uogomis ir cukraus pudra.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *