Greitas varškės apkepas su šviežiomis uogomis

Reikės:

  • 200 g varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 10 ml pieno,
  • 2 valg. š. manų kruopų,
  • 1 valg. š. cukraus,
  • šviežių uogų,
  • cukraus pudros.

Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi, sudėkite varškę ir gerai išsukite. Tuomet supilkite pieną, suberkite manų kruopas ir išmaišykite.

Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptas ir džiūvėsiais apibarstytas norimas formas, kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Patiekite su įvairiomis šviežiomis uogomis ir cukraus pudra.

Panašūs įrašai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *