Alytaus miesto šventė „Su gaivia bangele“ laukia eisenos dalyvių ir kviečia savanorius

Tris dienas truksianti Alytaus miesto šventė šiemet vyks birželio 14-16 dienomis Dainų slėnyje ir jo prieigose. Prieš pat oficialų šventės  „Su gaivia bangele“ atidarymą, nusidrieks spalvinga ir nuotaikinga šventinė eisena „Žalio krašto žalia ateitis“.

Alytus – tvarus ir žalias miestas! Norite ir Jūs būti eisenos dalyviu? Registruokitės jau dabar čia: https://bit.ly/4bk3vtP Registruotis galima iki gegužės 27 d.

Šventinė eisena judės Jotvingių gatve, per miesto širdį – Rotušės aikštę – ir Basanavičiaus gatve link Dainų slėnio, čia 18 val. visus pasitiks pučiamųjų orkestrų  šventė „Per Dzūkiją aš dainą nešu”, o 19 val. vyks iškilmingas miesto šventės atidarymas „Mano mieste, brangus Alytau”. Jeigu norite papildyti šios eisenos dalyvių gretas, skubėkite registruotis ir prisijunkite.

Taip pat kviečiame tapti šventės savanoriu, jei nori įgyti patirties renginių organizavimo srityje, nori iš arti pamatyti didžiausios Alytaus šventės akimirkas ir visą renginio virtuvę, esi 14 metų arba vyresnis, esi pasiryžęs padėti organizatoriams visais atvejais, kai to reikės, iki gegužės 20 dienos užpildyk savanorio anketą, o su atrinktais savanoriais susisieksime! Savanori, registruokis čia: https://bit.ly/3wqrFDB

Alytaus miesto teatro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *