Naujas restoranas Alytuje – moderni kokybiško maisto oazė

Pravėrus Alytaus Rotušės aikštėje 12A įsikūrusio restorano „Vikus“ duris pasitinka moderni, stilinga, minimalistinė aplinka, dėmesį iškart patraukia lentynos su žaliuojančiais augalais. Ant stalų jau išdėlioti stalo įrankiai, paruoštos stiklinės, medvilninės servetėlės. Jokių paveikslais ar piešiniais apkrautų sienų, bereikšmių interjero detalių, tamsių kampų, minkštų, masyvių baldų.

„Norime būti kitokie“, – pasitinka prieš maždaug tris mėnesius duris atvėrusio restorano vadovė Viktorija. Čia, Dzūkijos sostinėje, ji prisipažįsta įgyvendinusi savo seną svajonę – turėti nedidelį, jaukų, stilingą restoranėlį, kuriame svečiai galėtų susipažinti su maisto kultūra ir mėgautis išskirtiniu aptarnavimu, visai nesvarbu, užsukę kavos, šeimos pietų ar romantiškos vakarienės.

„Vikus“ meniu patiekalai keičiasi pagal sezoną, yra kuriami profesionalaus virtuvės šefo, gaminami tik iš šviežių, kokybiškų produktų ir nuo iki – pačių virėjų rankomis čia ir dabar. Restorano meniu toks, kad jame savo patiekalus tikrai atras ir išrankiausi gurmanai, ir mėsos nevalgantys ar alergijų turintys svečiai, ir saldžiai mėgstantys ar vaikai.

„Net majonezą ir džemus gaminame patys. Nieko šaldyto ar jau pagaminto, jokių pusgaminių, tik kokybiški produktai ir daug daug meilės“, – pažymi restorano vadovė ir pasidžiaugia, jog restorano virėjų ruošiamas gardusis didkepsnis neužleidžia lyderio pozicijų nuo pat atidarymo pradžios.

Tarp restorano „Vikus“ prioritetų – ne tik kokybiškas ir skanus maistas, bet ir aukšto lygio aptarnavimas. Anot Viktorijos, tai nieko nekainuoja, o reiškia labai daug, todėl ji, pati sukaupusi ilgametę patirtį šioje srityje, šiandien skiria ypač daug dėmesio restorano personalo apmokymams bei naujoms žinioms.

Ir ne tik tam, kad kasdien restorane apsilankantys svečiai būtų kokybiškai ir šiltai aptarnauti, čia jaustųsi puikiai ir noriai sugrįžtų. Profesionali „Vikus“ komanda nuolat atnaujina savo žinias ir yra pasiruošusi pasirūpinti visomis smulkmenomis, kad restorane rengiama bet kuri asmeninė šventė, teminis vakaras, konferencija, susitikimas ar kitas didesnis renginys būtų tobuli.

Jau balandžio 11 d. (ketvirtadienį) 19 val. restoranas „Vikus“ kviečia į neeilinę maisto kelionę – aklą vakarienę „Pajausk, uosk, išgirsk, ragauk, bet nematyk!“.

Vakarieniausite užrištomis akimis, jausite skonį, uosite įvairius kvapus, išgirsite garsus, liesite rankomis. Šioje akloje vakarienėje, nematant, sustiprės visi kiti Jūsų pojūčiai, tad maisto ragavimas įgaus ypatingą reikšmę. Daug sužinosite apie maistą bei vyną. Ragausite ir vertinsite, komentuosite ir dalinsitės įspūdžiais kitokiu kampu. 

Laukiami visi norintys išbandyti šią, kitokią, vakarienę. Emocija, kurią patirsite, paliks Jums nepamirštamą įspūdį. Būtina išankstinė rezervacija telefonu +370 690 09995.

6 komentarai apie “Naujas restoranas Alytuje – moderni kokybiško maisto oazė

    1. Buvau kartą su drauge, labai nusivyliau. Maistas neskanus ( valgiau žuvį ir dienos sriubą), kaina didelė, o kokybės neatitinka.
      Likau alkana, ir pikta

        1. Tai jai bus savaitgaliais šokiai ir gros gyva muzika ir bus padaryta vietos kur pasišokti tai gal tada ir bus žmonių. O jai tik uzvalgyti ar isgerti kavos tai galima bet kokioje kavineje

  1. Straipsnyje norėtųsi ir veidų. Gi einame žmonės pas žmones. Komunikacijos pradmenys (straipsnio kūrėjams) – jei vadinasi Vikus ir kalbama apie Viktoriją tai kažko trūksta vizualiai ar ne?
    Sėkmės restoranėliui! Jau buvome kelis kartus 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *